NBA

Συγκινητικός ο Ρόντμαν: "Είμαι 30 μέρες νηφάλιος"

Former NBA basketball star Dennis Rodman leaves the Koryo hotel for Sunan International Airport on Saturday, June 17, 2017, in Pyongyang, North Korea. (AP Photo/Wong Maye-E)
AP Photo/Wong Maye-E AP PHOTO/WONG MAYE-E

Με ένα συγκινητικό VIDEO στο twitter ο Ντένις Ρόντμαν παραδέχθηκε ότι είναι 30 μέρες νηφάλιος, ευχαριστώντας τον κόσμο που τον στήριξε αυτό το διάστημα.

Ο Ντένις Ρόντμαν υπήρξε σπουδαίος παίκτης, ωστόσο για χρόνια ήταν γνωστός κυρίως για τις παραξενιές του και τις καταχρήσεις του. Σε ηλικία 57 ετών ωστόσο αποφάσισε να αλλάξει. Και φαίνεται ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Όπως ενημέρωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter με ένα συγκινητικό VIDEO, ο Hall of Famer φόργουορντ "έκλεισε" χθες (17 Φεβρουαρίου), 30 ημέρες νηφάλιος. Είναι απλώς το πρώτο βήμα στην προσπάθειά του να ακολουθήσει πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

" Είμαι ο Dennis Rodman. Είμαι 30 μέρες νηφάλιος. Ουάου, πολλοί δεν πίστευαν ότι θα τα καταφέρω, αλλά ξέρετε κάτι, συνέβη να συμπέσει με τα γενέθλια του Μοχάμεντ Άλι. Τι σπουδαίος τύπος. Σας ευχαριστώ που με στηρίξατε και ελπίζω να συνεχίσω το ταξίδι μου. Είναι μεγάλος δρόμος, αλλά σας ευχαριστώ για την στήριξη" ακούγεται να λέει στο VIDEO ο πεντάκις πρωταθλητής του ΝΒΑ (2 φορές με τους Pistons και 3 με τους Bulls), προκαλώντας συγκίνηση.

Δείτε το σχετικό post, αλλά και το VIDEO:


AP Photo/Wong Maye-E
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ