NBA

Πως ΔΕΝ θα πανηγυρίζαμε αν κερδίζαμε 95 χιλιάδες δολάρια με ένα σουτ

Πως ΔΕΝ θα πανηγυρίζαμε αν κερδίζαμε 95 χιλιάδες δολάρια με ένα σουτ

Ένας φίλος των Lakers κέρδισε 95 χιλιάδες δολάρια ευστοχώντας σε τρίποντο από το κέντρο του γηπέδου. Και έκανε σαν... να μην συμβαίνει τίποτα!

Ένα σουτ. 95 χιλιάδες δολάρια. Και ο πιο "ξενέρωτος" πανηγυρισμός στην ιστορία! "Δράστης" ένας φίλος των Lakers, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο για τον αγώνα με τους Grizzlies ( νίκη με 116-102 για τους Lakers ) και κληρώθηκε για να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου, με το βραβείο σε περίπτωση που ευστοχούσε να είναι 95 χιλιάδες δολάρια.

Ο φίλος των Lakers λοιπόν μπήκε στο παρκέ, πήρε τη μπάλα, σούταρε και σήκωσε τα χέρια για να πανηγυρίσει πριν αυτή καταλήξει στο καλάθι! Και μετά έμοιαζε με τον πιο ψύχραιμο και... μπλαζέ άνθρωπο στον κόσμο, "δείχνοντας" απλώς το χέρι του, μιμούμενος τον γκαρντ των Lakers, D'Angelo Russell, ο οποίος έτσι πανηγυρίζει όποτε ευστοχεί σε τρίποντο. Κανένα άλλο συναίσθημα όμως. Κανένας... τρελός πανηγυρισμός. Οριακά μόνο ένα χαμόγελο! Ποιος ξέρει, μπορεί για τον συγκεκριμένο τύπο να μην σημαίνουν και πολλά τα 95 χιλιάδες δολάρια που κέρδισε! Δείτε το σχετικό βίντεο και θα καταλάβετε...

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ