NBA

Περιμένει άδεια από τη FIBA ο Καλάθης

Περιμένει άδεια από τη FIBA ο Καλάθης
INTIME SPORTS

Ενα... tweet εξ Αμερικής κάνει λόγο για αβέβαιη συμμετοχή του Νικ Καλάθη στην εθνική ομάδα, εξαιτίας της τιμωρίας που του έχει επιβληθεί από το ΝΒΑ.

Ενώ η κατάσταση μεταξύ του Νικ Καλάθη, του Παναθηναϊκού και των Μέμφις Γκρίζλις μοιάζει ακόμα ολίγον τι... τοπίο στην ομίχλη, υπάρχει στη μέση και η Εθνική ομάδα. Και σύμφωνα με τον Στιβ Κάιλερ από το αμερικανικό σάιτ basketball insiders, ο Ελληνοαμερικανός πόιντ γκαρντ θα μάθει σύντομα εάν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν!

Η FIBA θα πρέπει να του δώσει άδεια για να παίξει με την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Κύπελλο” έγραψε στο twitter ο Κάιλερ για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος βρίσκεται αυτές τις ημέρες στο Ορλάντο και παρακολουθεί τις "αρκούδες" στο πρώτο από τα δύο σάμερ λιγκ. Ο Κάιλερ συμπλήρωσε ακόμα ότι ο πόιντ γκαρντ των Μέμφις Γκρίζλις θα μάθει εάν θα μπορέσει να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχει τις προσεχείς ημέρες με την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Θυμίζουμε ότι ο 25χρονος γκαρντ έχει τιμωρηθεί από το ΝΒΑ με αποκλεισμό από 20 αγώνες λόγω χρήσης απαγορευμένων ουσιών, μία ποινή που ανακοινώθηκε 24 ώρες πριν από την έναρξη των πλέι οφ της σεζόν που πέρασε. Ο Καλάθης έχει εκτίσει ήδη τους 7 από τους 20 αγώνες, οπότε του έχουν απομείνει 13 αγώνες, τους οποίους θα χρειαστεί να εκτίσει την επόμενη κανονική περίοδο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ