NBA

Ο Γιάννης την… λέει στον Harden!

Ο Γιάννης την… λέει στον Harden!

Δείτε το βίντεο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να σταματάει τον James Harden και στη συνέχεια να του ψιθυρίζει δυο λογάκια στο αυτί.

Αν και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 20 του χρόνια ο Γιάννης έχει ξεψαρώσει για τα καλά και δεν διστάζει να τα βάλει με έναν από τους κορυφαίους σκόρερ του ΝΒΑ όπως ο James Harden που ταλαιπώρησε αρκετά τους Bucks και οδήγησε τους Rockets σε νίκη με 117-103 έχοντας 34 πόντους με 4/5 τρίποντα.

Όπως θα δείτε στο βίντεο προς το τέλος της αναμέτρησης αν και η ομάδα του έχανε με 15 πόντους διαφορά (108-93) ο Αντετοκούνμπο κατάφερε να τον σταματήσει για δεύτερη συνεχόμενη φορά και τον πλησίασε αγριεμένος για να του δείξει πως δεν… μασάει λέγοντας του κάτι που τον έκανε να αντιδράσει σπρώχνοντας τον.

Ο Γιάννης απομακρύνθηκε χωρίς να δώσει σημασία αλλά ο Larry Sanders έσπευσε να τον υπερασπιστεί και αρπάχτηκε με τον σούτινγκ γκαρντ του Houston. Με την παρέμβαση όμως τον πιο ψύχραιμων το επεισόδιο έληξε πριν πάρει διαστάσεις και οι τρεις εμπλεκόμενοι τιμωρήθηκαν με τεχνική ποινή.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ