NBA

Ο χορός του Εμπίντ που ενόχλησε τους 76ερς

PHILADELPHIA, PA - JANUARY 20:  Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers shoots a free throw during a game against the Portland Trail Blazers on January 20, 2017 at the Wells Fargo Center in Philadelphia, Pennsylvania. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images)
PHILADELPHIA, PA - JANUARY 20: Joel Embiid #21 of the Philadelphia 76ers shoots a free throw during a game against the Portland Trail Blazers on January 20, 2017 at the Wells Fargo Center in Philadelphia, Pennsylvania. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2017 NBAE (Photo by Jesse D. Garrabrant/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Ο έξαλλος χορός του Τζοέλ Εμπίντ σε συναυλία του Meek Mill έγινε viral στο Internet. Δεν άρεσε όμως καθόλου στην ομάδα του, τους 76ερς (VIDEOS).

O Τζοέλ Εμπίντ έχει χάσει τα τελευταία εννέα παιχνίδια των 76ερς και τα 11 από τα τελευταία 12. Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μέχρι το All-Star Game και ο λόγος είναι ένα πρόβλημα τραυματισμού που έχει στο αριστερό γόνατο, το οποίο τον εμποδίζει να βοηθήσει την ομάδα του. Δεν τον εμποδίζει πάντως να χορέψει και να περάσει καλά. Ακόμα και στην πίστα συναυλίας την οποία παρακολουθούν χιλιάδες άνθρωποι!

Ο σέντερ των 76ερς παραβρέθηκε σε συναυλία του Meek Mill και όταν ο τραγουδιστής τον κάλεσε να ανέβει στη σκηνή, αυτός όχι μόνο το έκανε αλλά προσέφερε και το δικό του σόου με τις χορευτικές κινήσεις του, μένοντας μάλιστα και γυμνός από τη μέση και πάνω! Η εικόνα αυτή, πάντως, δεν χαροποίησε ιδιαίτερα την ομάδα του και ο Μπράιαν Κολάντζελο (Πρόεδρος της ομάδας) δεν έκρυψε την απογοήτευση του μιλώντας σε Μ.Μ.Ε. της Φιλαδέλφεια...

" Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα να ξυπνάς το πρωί και να το ανακαλύπτεις. Ίσως να ξεπέρασε κάποια όρια" δήλωσε ο Κολάντζελο αναφορικά με το χορό του Εμπίντ που έγινε viral σε όλο το Internet.

Παρακολουθήστε το χορευτικό σόου του Τζοέλ Εμπίντ:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ