NBA

Ο Westbrook "ευχαρίστησε" τον Irving; Όχι και τόσο!

ATLANTA, GA - DECEMBER 5: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder handles the ball against the Atlanta Hawks on December 5, 2016 at Philips Arena in Atlanta, Georgia.  NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Scott Cunningham/NBAE via Getty Images)
ATLANTA, GA - DECEMBER 5: Russell Westbrook #0 of the Oklahoma City Thunder handles the ball against the Atlanta Hawks on December 5, 2016 at Philips Arena in Atlanta, Georgia. NOTE TO USER: User expressly acknowledges and agrees that, by downloading and/or using this Photograph, user is consenting to the terms and conditions of the Getty Images License Agreement. Mandatory Copyright Notice: Copyright 2016 NBAE (Photo by Scott Cunningham/NBAE via Getty Images) NBAE/GETTY IMAGES

Ένα βίντεο που ανέβασαν οι Thunder στον λογαριασμό τους στο twitter πήγε να βάλει... φωτιά, αφού φαίνεται να ακούγεται ο Westbrook να... ευχαριστεί τον Kyrie Irving για το νικητήριο καλάθι που έβαλε κόντρα στους Warriors του Durant. Ποια είναι η αλήθεια όμως;

Ο Kyrie Irving πέτυχε ένα από τα καλάθια της σεζόν χθες (25/12) το βράδυ, δίνοντας στους Cavaliers τη νίκη με 109-108 επί των Warriors . Τους Warriors του Kevin Durant, ο οποίος το καλοκαίρι άφησε τους Thunder για χάρη του Golden State. Και εδώ είναι που ξεκινούν τα όμορφα και πήγε να δημιουργηθεί παρεξήγηση από το πουθενά!

Για όποιον δεν το ξέρει, ο Russell Westbrook δεν έχει ξαναμιλήσει με τον Durant από τότε που ο δεύτερος αποχώρησε από την Oklahoma City. Ο σταρ των Thunder λοιπόν έκανε ζέσταμα όσο παιζόταν ο αγώνας των Cavaliers με τους Warriors, όταν - πιστός στην συνήθειά του - αποφάσισε να φύγει μεν, αλλά αφού πρώτα ευστοχήσει σε ένα τρίποντο. Όπως και εγένετο δηλαδή, με τον Westbrook να ευστοχεί με την... πρώτη και να τρέχει φωνάζοντας στα αποδυτήρια, φωνάζοντας... κάτι. Τι ήταν αυτό όμως;

Σύμφωνα με κάποιους, αυτό που φώναξε ο Westbrook ήταν "Thank you Kyrie!" απευθυνόμενος στον Irving για το νικητήριο καλάθι που σημείωσε! Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετική άποψη, τονίζοντας ότι φώναξε "Thank you Jayme" , απευθυνόμενος στην κόρη του Γυμναστή της ομάδας, Joe Sharpe.

" Καταρχήν, δεν θα φώναζα το όνομα κάποιου άλλου άνδρα με αυτό τον τρόπο" δήλωσε ο ίδιος όταν ρωτήθηκε, συμπληρώνοντας πως " γιατί να πω "Ευχαριστώ Kyrie"; Με ποιον μοιάζω Μιλούσα στην κόρη του γυμναστή μας, που λέγεται Jayme. Δεν πρόκειται να μπω σε τέτοια ιστορία φίλε, δεν θα εμπλακώ σε τέτοια βλακεία".

Για την ιστορία, υπάρχει και μία μικρή λεπτομέρεια που δικαιώνει τον Westbrook: Ο ίδιος τελείωσε το ζέσταμά του περίπου στις 00:04 ώρα Ελλάδος, αλλά ο Irving σημείωσε το νικητήριο καλάθι στις 00:15 ώρα Ελλάδος.

Δείτε παρακάτω το... επίμαχο βίντεο.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ