NBA

Ο ΛαΒάρ Μπολ "ξαναχτύπησε"

Ο ΛαΒάρ Μπολ "ξαναχτύπησε"

Φοβερή αντιπαράθεση του ΛαΒάρ Μπολ με ρεπόρτερ του Fox Sports στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής. "Είμαι ιδιοφυΐα, δεν παραδέχομαι ότι κάνω λάθη" είπε μεταξύ άλλων (VIDEOS)!

Μία ημέρα μετά τη λοταρία του ΝΒΑ ο ΛαΒάρ Μπολ, πατέρας του πολυτάλαντου Λόνζο, κατάφερε να δημιουργήσει ξανά θόρυβο στις ΗΠΑ. Πώς; Εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης στο talk show "The Herd with Colin Cowherd" και καθ' όλη τη διάρκεια της εκπομπής αρνιόταν να κοιτάξει στα μάτια και είχε διαρκώς γυρισμένη την πλάτη στην συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Κριστίν Λίχι, αποκαλώντας την "hater" της Big Baller Brand, της εταιρίας ένδυσης που ίδρυσε ο Μπολ.

" Με τρομάζει και γι αυτό δεν την κοιτάζω. Σκέφτομαι το "Saw" αυτή τη στιγμή. Ασε με ήσυχο" είπε ο Μπολ αναφερόμενος στην Λίχι, προσθέτοντας μεταξύ άλλων: " το πρόβλημα μου είναι ότι είσαι hater. Μην μιλάς καν σε έναν Big Baller". Στη συνέχεια της κουβέντας ο Μπολ καταφέρθηκε κατά του Τζέισον Γουίτλοκ, δημοσιογράφου του Fox Sports, ο οποίος έκανε επικριτικά σχόλια κατά της Big Baller Brand, λέγοντας ότι " δεν μπορεί να κάνει κάποιο σχόλιο για κάτι άλλο εκτός από σνακ". Μία δήλωση που πέρασε την κουβέντα σε... άλλο επίπεδο.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την αντιπαράθεση στα τρία videos που ακολουθούν. Δυστυχώς δεν θα δείτε σε αυτά και την τρομερή δήλωση που έκανε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της εκπομπής ο ΛαΒάρ Μπολ, όταν ρωτήθηκε εάν έχει μετανιώσει για κάτι που έχει πει ή κάνει στην προσπάθεια του Λόνζο να παίξει στο ΝΒΑ: " Είμαι ιδιοφυΐα. Δεν παραδέχομαι ότι κάνω λάθη".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ