NBA

Mitchell και Tucker δεν άφηναν με τίποτα την μπάλα!

Mitchell και Tucker δεν άφηναν με τίποτα την μπάλα!

Ο P.J Tucker και ο Donovan Mitchell ενεπλάκησαν σε μία περίεργη φάση στο Game 2 της σειράς των Rockets με τους Jazz, αφού έπιασαν μαζί την μπάλα και δεν την άφησαν ούτε όταν οι διαιτητές σφύριξαν τζάμπολ!

Οι Jazz έκαναν το break στο Houston στο Game 2 της σειράς, κέρδισαν με 116-108 και ισοφάρισαν σε 1-1 . Όπως είναι λογικό, λοιπόν, υπήρχε αρκετή ένταση στο παιχνίδι. Και καμία φάση δεν το έδειξε καλύτερα από αυτήν ανάμεσα στον P.J Tucker των Rockets και τον Donovan Mitchell των Jazz στα μέσα της τρίτης περιόδου.

Οι δύο παίκτες άρχισαν να κυνηγούν την μπάλα μετά από άστοχο σουτ του δεύτερου, πιάνοντάς την ταυτόχρονα. Αφού λοιπόν αμφότεροι την... γράπωσαν, οι διαιτητές σφύριξαν τζάμπολ. Οι δύο παίκτες όμως δεν σταμάτησαν να "παλεύουν" για την μπάλα, συνεχίζοντας να την τραβάνε για μερικά δευτερόλεπτα ακόμα, μέχρι τελικά να κερδίσει αυτή τη "μονομαχία" ο Mitchell!

Αυτό φάνηκε να μην αρέσει όμως στον Tucker, ο οποίος φάνηκε να κινείται προς το μέρος του, με τους διαιτητές και τους παίκτες των δύο ομάδων να μπαίνουν άμεσα στη μέση για... προληπτικούς λόγους. Όπως αποδείχθηκε πάντως, κανείς εκ των δύο παικτών δεν είχε διάθεση για τσαμπουκά έτσι κι αλλιώς.

Δείτε το σχετικό VIDEO:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ