NBA

Ξεσήκωσε το κοινό σε αγώνα μπέιζμπολ ο ΛεΜπρόν

Ξεσήκωσε το κοινό σε αγώνα μπέιζμπολ ο ΛεΜπρόν

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήγε να παρακολουθήσει τον χθεσινό αγώνα μπέιζμπολ των Κλίβελαντ Ιντιανς με τους Μπόστον Ρεντ Σοξ και έγινε το... σώσε όταν μπήκε στο γήπεδο (VIDEO)!

Οι Κλίβελαντ Ιντιανς αντιμετώπιζαν χθες τους Μπόστον Ρεντ Σοξ στον δεύτερο αγώνα της σειράς Playoffs της αμερικανικής επαγγελματικής λίγκας του μπέιζμπολ (MLB) και σκέφτηκαν ότι... χρειάζονταν έμπνευση. Δεν σκέφτηκαν πάντως πολύ το ποιον θα καλέσουν. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήταν ο άνθρωπος τους!

Ο “Βασιλιάς” του ΝΒΑ επισκέφτηκε το "Progressive Field" και όταν αναγγέλθηκε από τα μεγάφωνα και εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο φορώντας φανέλα των Ιντιανς, 37.842 θεατές τον αποθέωσαν, προκαλώντας εκκωφαντικό θόρυβο. Ο Τζέιμς αποδείχθηκε μάλιστα γούρικος για τους “Ινδιάνους”, οι οποίοι νίκησαν τους Ρεντ Σοξ 6-0 και έκαναν το 2-0 στη σειρά.

Σημαντική λεπτομέρεια: Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει δηλώσει ποτέ στο παρελθόν ότι είναι fan των Ιντιανς. Αντιθέτως, έχει εμφανιστεί δημοσίως να φοράει ακουστικά των Μπόστον Ρεντ Σοξ και καπέλο των... Νιου Γιορκ Γιάνκις!

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ