NBA

Η φάση του τραυματισμού του Κόλινς και η εξήγηση του Γιάννη

Η φάση του τραυματισμού του Κόλινς και η εξήγηση του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για τη φάση που έγινε άθελά του ο υπεύθυνος να τραυματιστεί ο Τζον Κόλινς των Ατλάντα Χοκς. Δείτε την επίμαχη φάση (VIDEO).

Σε ένα βράδυ με εντυπωσιακούς αριθμούς, που συνοδεύτηκε και από νίκη των Μιλγουόκι Μπακς , ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπλέχτηκε και σε έναν τραυματισμό. Συγκεκριμένα 8' πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο 23χρονος φόργουορντ έγινε ο λόγος που τραυματίστηκε ο Τζον Κόλινς, όταν πάτησε το πόδι του "Greek Freak" λίγο μετά το τρίποντο που επιχείρησε.

Ο πάουερ φόργουορντ των Χοκς αποχώρησε απο το παρκέ με διάστρεμμα και δεν επέστρεψε, ενώ ο Αντετοκούνμπο χρεώθηκε με flagrant foul-1, κάτι που δεν μπορούσε να πιστέψει...

" Προσπάθησα να κάνω close-out, να μην τον ακουμπήσω και να του αφήσω λίγο χώρο, επειδή θέλαμε να κάνει αυτό το σουτ. Προσγειώθηκε στο πόδι μου όμως και δεν το αισθάνθηκα καν. Μετά μου έλεγαν ότι όταν κάποιος προσγειώνεται στο πόδι σου είναι flagrant foul-1. Δεν το έκανα επίτηδες, δεν ήξερα ότι γύρισε τον αστράγαλό του. Ελπίζω να είναι καλά και να επιστρέψει υγιής", δήλωσε μετά το παιχνίδι ο Αντετοκούνμπο.

Ο Μάικ Μπούντενχολζερ δεν φάνηκε να αμφιβάλλει για αυτό... " Δεν νομίζω ότι έκανε κάτι εσκεμμένα ο Γιάννης. Είναι απλά μία από αυτές τις άτυχες στιγμές", τόνισε ο προπονητής των Χοκς.

Δείτε τη φάση στο video που ακολουθεί:


AP Photo/Morry Gash
TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ