NBA

Aπίθανο τρολ από τους fans των 76ers

Aπίθανο τρολ από τους fans των 76ers

Οι φίλαθλοι των 76ερς έφτασαν στο σημείο να αναρτήσουν banner, προκειμένου να τρολάρουν τον πρώην General Manager της ομάδας, Σαμ Χίνκι (VIDEOS).

Η βραδιά της λοταρίας δεν είναι σαν όλες τις άλλες στην Φιλαντέλφια. Τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι των 76ερς ζουν για τη βραδιά του Draft Lottery, μαζεύονται στο κέντρο της πόλης και περμένουν πως και πως να μάθουν τη θέση στην οποία θα επιλέξει στο Draft η αγαπημένη τους ομάδα. Έτσι έκαναν και φέτος. Οι 76ers βρέθηκαν για άλλη μία χρονιά στην πρώτη τριάδα του Draft και το πανηγύρισαν δεόντως. Μόνο που αυτή τη φορά... τίμησαν και τον άνθρωπο που τους έφερε σε αυτή τη θέση.

Περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη της χθεσινής λοταρίας χιλιάδες οπαδοί των 76ers μαζεύτηκαν πάλι στο γνωστό μέρος όπου έχουν το ετήσιο ραντεβού τους και αυτή τη φορά ανάρτησαν ακόμα και banner προς τιμήν του Σαμ Χίνκι, του επί σχεδόν τρία συναπτά χρόνια General Manager της ομάδας! “Η Διαδικασία (του tanking) είναι νεκρή! Ζήτω η νέα Διαδικασία (ο Embiid)” ήταν το σύνθημα που συνόδεψε τη βραδιά...

Δείτε στα videos που ακολουθούν το τρομερό τρολ των οπαδών της “Φίλι”:

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ