NBA

Ανελέητο τρολάρισμα της μασκότ των Spurs στη Mariah Carey!

Ανελέητο τρολάρισμα της μασκότ των Spurs στη Mariah Carey!

Η μασκότ των Spurs, το γνωστό Coyote, επιφύλασσε ένα επικό τρολάρισμα για τη Mariah Carey και το φιάσκο που δημιουργήθηκε στην Times Square την παραμονή της πρωτοχρονιάς!

Για όποιον δεν το ξέρει, η μασκότ των Spurs, γνωστή και ως Coyote, είναι μία από τις πλέον δημοφιλείς μασκότ στο ΝΒΑ. Και ο λόγος είναι κυρίως τα αστεία που κάνει. Και μάλλον μετά το τελευταίο αστείο που έκανε θα ανέβει ακόμα περισσότερο σε δημοτικότητα!

Το Coyote λοιπόν αποφάσισε να τρολάρει την γνωστή τραγουδίστρια Mariah Carey, η οποία την παραμονή της Πρωτοχρονιάς έγινε (επιεικώς) ρεζίλι όταν βγήκε να τραγουδήσει στην Times Square της Νέας Υόρκης. Ο λόγος που έγινε ρεζίλι; Καταρχήν επειδή ενώ όλοι νόμιζαν ότι τραγουδούσε ζωντανά, τελικά αποδείχθηκε ότι τραγουδούσε play back (!) και κατά δεύτερον επειδή το play back δεν ήταν συγχρονισμένο, με αποτέλεσμα να χάσει τα... λόγια της και τελικά να αποχωρήσει εκνευρισμένη από την σκηνή!

Έχοντας λοιπόν αυτό το πράγμα στο μυαλό του το Coyote, φόρεσε ένα... μαγιό για να μοιάζει στην γνωστή τραγουδίστρια και έκανε ένα απίστευτο σκετσάκι, όπου στο τέλος χάθηκε ο ήχος, με αυτό να "εκνευρίζεται" και να σηκώνεται να φεύγει! Αρκετά όμως με τα λόγια. Δείτε το επικό τρολάρισμα του Coyote, παρέα με την σκηνή που η Carey έγινε ρεζίλι.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ