ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
Αλλαγή πλεύσης με Βίκτορ Φερνάντεθ
Ο Βίκτορ Φερνάντεθ προστέθηκε στα ονόματα των προπονητών που ενδιαφέροuν τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις εξελίξεις στο Sport24.gr.
Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού Νέας Υόρκης, απέστειλε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, μία φανέλα του πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκού, με το όνομα του.
Η Λέσχη Φίλων Παναθηναϊκού θεωρείται ως ένας από τους πιο δυναμικούς συνδέσμους των "πρασίνων".
Μάλιστα η χάρη της έφτασε μέχρι τον Λευκό Οίκο και τον πρόεδρο Ομπάμα!
Η συγκεκριμένη Λέσχη ζήτησε και έλαβε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός δύο εμφανίσεις με τα έξι αστέρια, μία πράσινη και μία άσπρη, τις οποίες απέστειλε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα.
Στις φανέλες αναγραφόταν το όνομα Ομπάμα και το νούμερο 51, όσα είναι τα χρόνια του 44ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Βίκτορ Φερνάντεθ προστέθηκε στα ονόματα των προπονητών που ενδιαφέροuν τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τις εξελίξεις στο Sport24.gr.
Μέχρι να αλλάξει η πολιτική αβεβαιότητα στη χώρα, στις ερχόμενες εκλογές, η ΑΕΚ πρέπει να λειτουργήσει με οργάνωση και πλάνο. Αυτό ήταν το μήνυμα του Ντέμη Νικολαΐδη που διαβάστηκε στην Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Με ανακοίνωση της ΕΠΟ απορρίφθηκαν οι φάκελοι που προσκόμισαν οι ΠΑΕ Πανιώνιος, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Άρης, ΟΦΗ, Κέρκυρα. Δικαίωμα έφεσης μέσα σε 5 ημέρες.
Για... τρικλοποδιές ανταγωνιστών του Παναθηναϊκού που κατάφεραν να "φρενάρουν" το δάνειο από την Εθνική Τράπεζα έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο Γιάννης Αλαφούζος.
Η στατιστική ανάλυση της κάκιστης παρουσίας του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ, η σύγκριση με τους Παναθηναικό, ΑΕΚ και Ατρόμητο και η... υπερπροσπάθεια των παικτών του "Δικεφάλου" να πετύχουν τέρμα. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Ενδιαφέρον από ομάδα του Κατάρ για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία υπάρχει για τον Γιώργο Δώνη.