ΗΠΑ

Έισι Λο, η επιστροφή

Έισι Λο, η επιστροφή
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Έισι Λο δεν κατάφερε ποτέ να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο, πάλεψε να βρει τον... δρόμο του, αλλά απέτυχε. Έτσι, αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να επιστρέψει στο κολέγιο που υπηρέτησε στα νιάτα του.

Έισι Λο, η επιστροφή! Όχι στην Ευρώπη, αλλά στο Texas A&M -με τον ρόλο του αναλυτή των αγώνων- το κολέγιο που υπηρέτησε για μία τετραετία στα νιάτα του. Ο 31χρονος πλεϊμέικερ είδε κι απόειδε με τον τραυματισμό του στο γόνατο, από τις ημέρες που φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, έκανε την απέλπιδα προσπάθεια να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, αλλά απέτυχε παταγωδώς.

Όταν, στα τέλη του 2013 τραυματίστηκε στο γόνατο, όλοι νόμισαν πως δεν επρόκειτο για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό. "Με αρθροσκόπηση θα είναι έτοιμος σε ένα μήνα", ανέφεραν οι πρώτες εκτιμήσεις. Η πραγματικότητα όμως δεν ήταν τέτοια. Οι πόνοι συνεχίστηκαν, οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως ο τραυματισμός του ήταν πολύ πιο σοβαρός κι έτσι πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, με το χρονοδιάγραμμα της αποθεραπείας να φτάνει τους... εννιά μήνες!

Ο Ολυμπιακός τον αποδέσμευσε τον Ιούνιο του 2014 γιατί τα αποτελέσματα των νέων εξετάσεων που έκανε (μετεγχειρητικά) δεν ήταν τα ενδεδειγμένα.

Τι έκανε έκτοτε; Έψαχνε τρόπους να επανέλθει, έμεινε για παραπάνω από έξι ακόμη μήνες δίχως ομάδα, μέχρις ότου υπογράψει στην GlobalPort Batang Pier των Φιλιππίνων. Κι εκεί όμως το διάστημα παραμονής του ήταν βραχύβιο, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται πρόωρα.

Κι από τη στιγμή που η συνέχεια δεν ήταν αυτή που προσδοκούσε, αποφάσισε να κρεμάσει τη φανέλα του. Μια και καλή. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά επέστρεψε στο Texas A&M, το οποίο υπηρέτησε για μία τετραετία (από το 2003 έως το 2007), "φτιάχνοντας" το όνομά του.

μουν ευλογημένος αφού μπόρεσα να παίξω μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο", ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος των "Agies" από εδώ και πέρα για να προσθέσει πως " τώρα ανυπομονώ για το νέο μου ταξίδι". Το οποίο, παρεμπιπτόντως, θα αφορά τη βοήθειά του στους φοιτητές του κολεγίου, μέσα από την παροχή υπηρεσιών παντός είδους -σε αθλητικό επίπεδο. Τι σημαίνει αυτό; Θα αναλάβει να δημιουργεί μικρής διάρκειας videos, στα οποία θα αναλύει τους αγώνες του Texas A&M, όπως επίσης και την πορεία των παικτών. Παράλληλα, θα συμμετέχει σε ραδιοφωνικές συζητήσεις που θα αφορούν στην ομάδα του κολεγίου.

Για τη νέα συνεργασία του ιστορικού κολεγίου μίλησε ο Executive Editor του, Μπίλι Λιούτσι, ο οποίος σχολίασε πως " ο Έισι είναι μία από τις πιο χαρακτηριστικές φιγούρες αθλητών/αποφοίτων μας ανεξαρτήτως αθλήματος. Όσοι τον ζήσαμε, τον είδαμε να κάνει σπουδαία πράγματα στο παρκέ, να βγάζει πάθος. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσει κάτι νέο από εμάς".

TAGS ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ