NCAA

Το NCAA έρχεται στην Ελλάδα

Το NCAA έρχεται στην Ελλάδα

Το Southern New Hampshire University (SNHU) κι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA, ο ελληνικής καταγωγής Stan Spirou θα βρεθούν στη χώρα μας για τέσσερις αγώνες το διάστημα 22/06-01/07.

Το Southern New Hampshire University (SNHU) κι ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA, ο ελληνικής καταγωγής Stan Spirou, σε συνεργασία με την New Academies System του παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή Τάκη Καρατζουλίδη και τον κόουτς Σάκη Δέλλιο, θα βρεθούν στη χώρα μας το διάστημα 22/06-01/07.

Στο διάστημα που το SNHU θα παραμείνει στη χώρα μας, θα δώσει τέσσερις αγώνες σε Αθήνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη. Ο εκ των κορυφαίων προπονητών στην ιστορία του NCAA κ. Stan Spirou (που θα είναι επικεφαλής της αποστολής του κολεγίου) θα είναι κι ο κεντρικός ομιλητής στα σεμινάρια προπονητικής τα οποία θα διοργανωθούν παράλληλα με τους αγώνες σε Αθήνα και Τρίκαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Τρίτη 23/06: αγώνας με αντίπαλο την TELEUNICOM B.A.C. του Κώστα Παταβούκα στην "Ελληνογερμανική Αγωγή".

Πέμπτη 25/06: Μίνι σεμινάριο προπονητικής με βασικό ομιλητή τον coach Stan Spirou στο ACS Athens. Θα ακολουθήσει αγώνας κόντρα στην ΑΕΚ (Κ20).

Κυριακή 28/6: Παιχνίδι στα Τρίκαλα με αντίπαλο τους ΑΟΤ STARS (παίκτες που οδήγησαν τη τοπική ομάδα στην άνοδο στην Α1). Θα προηγηθεί clinic προπονητικής στο Κλειστό Γυμναστήριο Κατσιμίδου.

Τρίτη 30/06: Τελευταίος αγώνας επί ελληνικού εδάφους για το SNHU στο "Nick Galis Hall" με αντίπαλο τον Άρη.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ