NCAA

Το "αντίο" που του άξιζε

EAST LANSING, MI - FEBRUARY 26: Eron Harris #14 of the Michigan State Spartans kisses the midcourt logo on senior day during the second half of the college basketball game against the Wisconsin Badgers at the Breslin Center on February 26, 2017 in East Lansing, Michigan. (Photo by Rey Del Rio/Getty Images)
EAST LANSING, MI - FEBRUARY 26: Eron Harris #14 of the Michigan State Spartans kisses the midcourt logo on senior day during the second half of the college basketball game against the Wisconsin Badgers at the Breslin Center on February 26, 2017 in East Lansing, Michigan. (Photo by Rey Del Rio/Getty Images) GETTY IMAGES

O Eron Harris του Michigan State, ο οποίος πριν μία εβδομάδα έμαθε ότι χάνει την σεζόν λόγω σοβαρού τραυματισμού, είχε την ευκαιρία να αποχαιρετήσει τους φίλους της ομάδας με τον δικό του τρόπο στον τελευταίο αγώνα του Κολεγίου του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο.

Ήταν πριν από περίπου μία εβδομάδα όταν στον εκτός έδρας αγώνα του Michigan State με το Purdue για το Κολεγιακό Πρωτάθλημα ο Eron Harris τραυματίστηκε σοβαρά στο δεξί γόνατο (ρήξη χιαστού) με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Με δεδομένο όμως ότι ο Harris βρίσκεται στην 4η και τελευταία σεζόν του στο Κολέγιο, αυτό σήμαινε ότι αυτό θα ήταν και το τελευταίο του παιχνίδι. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν όλοι, γιατί ο νεαρός γκαρντ και ο προπονητής του είχαν άλλη άποψη.

Χθες (26/2) το Michigan State έδινε τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του για την Regular Season με αντίπαλο το Κολέγιο του Wisconsin. Για πολλούς από τους παίκτες του θα ήταν ο τελευταίος τους αγώνας στο Κολέγιο. Και ένας από αυτούς θα ήταν τελικά και ο Harris.

Σε μία συμβολική κίνηση, με το παιχνίδι να έχει κριθεί υπέρ του Michigan State (τελικό σκορ 84-74), ο Harris πέρασε στο παρκέ με το δεξί του πόδι να είναι "μπανταρισμένο" με 11.2 δευτερόλεπτα να μένουν για το παιχνίδι, μέσα σε αποθέωση από τον κόσμο, που του χάρισε ένα Standing Ovation. Με τους αντιπάλους του μάλιστα να πηγαίνουν για να τον χαιρετίσουν, ο Harris περπάτησε στην συνέχεια προς το κέντρο του γηπέδου, γονάτισε και φίλησε το Logo που του Κολεγίου που βρίσκεται εκεί, λέγοντας με τον δικό του τρόπο "αντίο" στο γήπεδο που πέρασε 4 χρόνια από την ζωή του, αλλά και στους φιλάθλους/συμφοιτητές του. Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ