NCAA

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Η περίοδος των εορτών έχει επηρεάσει το NCAA, αφού λίγα ήταν τα παιχνίδια που διεξήχθησαν την τελευταία εβδομάδα. Δείτε τι έκαναν οι Έλληνες που αγωνίζονται στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Βρισκόμαστε εν μέσω εορτών, επομένως η δράση στο κολεγιακό πρωτάθλημα ήταν αρκετά μειωμένη. Για την ακρίβεια, μόλις πέντε παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής, ενώ άλλοι δύο δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον προπονητή τους. Οι περισσότεροι πάντως δεν είχαν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, όπως θα δείτε στο αφιέρωμα του Sport24.gr για το τί έκαναν οι Έλληνες του NCAA.

Βαγγέλης Μπέμπης (Iona)

Το Iona κέρδισε το Drexler με 81-62, με τον πρωτοετή γκαρντ να αγωνίζεται για πέντε λεπτά, δίχως όμως να καταφέρει να σκοράρει, αφού ήταν άστοχος από την περιφέρεια.

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Γιάννης Δημακόπουλος (UC Irvine)

Το UC Irvine ηττήθηκε μεν από το Oregon με 69-67 (στην παράταση), αλλά ο Γιάννης Δημακόπουλος ήταν εξαιρετικός. Ο ύψους 2μ18 φόργουορντ/σέντερ είχε 8 πόντους και 2 ριμπάουντ σε 21 συμμετοχής, αποτελώντας μία πολύ καλή λύση για τους "Eaters".

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Κωνσταντίνος Μήτογλου (Wake Forest)

Ο πρώην παίκτης του Άρη συνεχίζει να αφήνει θετικά δείγματα γραφής με τη φανέλα των "Demon Deacons". Στη νίκη επί του Richmond (65-63), αγωνίστηκε για 21 λεπτά μετρώντας 11 πόντους (με 3/4 τρίποντα) και 6 ριμπάουντ.

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Στέλιος Παπαφλωράτος (Nevada)

Το Nevada κέρδισε το Northwest Christian με 81-67, με τον Στέλιο Παπαφλωράτο να αγωνίζεται ελάχιστα. Δεν κατάφερε να σκοράρει μάλιστα, αφού ήταν άστοχος στις δύο βολές που εκτέλεσε.

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Μανώλης Τσελεντάκης (NJIT)

Ο Μανώλης Τσελεντάκης έμεινε άποντος στην ήττα του NJIT από το Lafayette, στα δώδεκα λεπτά που αγωνίστηκε.

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Κόρεϊ Πέτρος (Oakland)

Το Oakland ηττήθηκε από το Maryland με 72-56, με τον ομογενή φόργουορντ/σέντερ να έχει καλή παρουσία. Πιο συγκεκριμένα, στα 37 λεπτά που αγωνίστηκε είχε 11 πόντους και 9 ριμπάουντ, σουτάροντας με 5/9 εντός παιδιάς.

Τι έκαναν οι Έλληνες του NCAA

Δεν αγωνίστηκαν

Οι Τάσος Φιλίππου (Curry College), Λάμπρος Τσόντζος (MIT), Κωστής Γόντικας (NYU), Στιβ Σπύρου - Γιώργος Παπαδέας (Trinity), Ανδρέας Κατωπόδης - Γεράσιμος Κουτούφας (Mansfield), Γιώργος Αγγέλου (Saint Francis) και Γιώργος Τσαλμπούρης (Iowa State) δεν είχαν αγώνες. Τέλος, ο Ηλίας Θεοδώρου δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στις ήττες του Pacific από το San Fransisco (77-71) και το Santa Clara (57-40), όπως επίσης και ο Γιώργος Πιλίτσης στη νίκη του Lehigh επί του UMBC (58-55).

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ