NCAA

Τεράστια νίκη για το Όρεγκον του Ντόρσεϊ!

Τεράστια νίκη για το Όρεγκον του Ντόρσεϊ!

Με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να έχει θετική παρουσία, το Oregon κέρδισε με 89-87 χάρη σε σουτ του Ντίλον Μπρουκς το πανίσχυρο UCLA, υποχρεώνοντάς το στην πρώτη φετινή του ήττα!

Το UCLA θεωρείται ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο φετινό Κολεγιακό Πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την σεζόν με ρεκόρ 13-0. Στον 14ο αγώνα του, ωστόσο, το Νο2 στην χώρα αυτή τη στιγμή έμελλε να γνωρίσει την πρώτη του ήττα, με "θύτη" το Oregon του δικού μας Τάιλερ Ντόρσεϊ!

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι με τρομερές ανατροπές και από τις δύο πλευρές, το Oregon κατάφερε τελικά να πάρει τη νίκη, χάρη σε τρίποντο του Ντίλον Μπρουκς με 8 δέκατα του δευτερολέπτου να μένουν για τη λήξη του αγώνα! Ήταν ένα μεγάλο σουτ από τον ηγέτη των "Ducks" ο οποίος ενθουσίασε τόσο πολύ το κοινό της ομάδας του που μπήκε στο παρκέ για να πανηγυρίσει πριν ακόμα τελειώσει το παιχνίδι! Εν τέλει οι φίλοι της ομάδας βγήκαν από το παρκέ, το UCLA έκανε την (κακή) επαναφορά και το Oregon πανηγύρισε σε... δεύτερο χρόνο τη νίκη!

Ο Μπρουκς ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ, με τον Πέιτον Πρίτσαρντ να προσθέτει 15 πόντους. Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ ξεκίνησε βασικός, επαιξε 28 λεπτά και είχε 11 πόντους με 2/4 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 4/6 βολές, 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Για τους ηττημένους, οι Τόμας Βελς και Μπράις Άλφορντ είχαν από 20 πόντους, ενώ ο Λόνζο Μπολ (που αυτή τη στιγμή θεωρείται υποψήφιος ακόμα και για το Νο1 του ντραφτ) είχε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ