NCAA

Στο Κάνσας ο Ουίγκινς

Στο Κάνσας ο Ουίγκινς

Ο Άντριου Ουίγκινς, γιος του Μίτσελ για τον οποίο πολλά κολέγια... σφάζονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους επέλεξε το Κάνσας που διαθέτει ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα προγράμματα (videos).

Ο Μίτσελ Ουίγκινς πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τις σεζόν που αγωνίστηκε στη χώρα μας με τις φανέλες των Σπόρτιγκ, Πανιωνίου και Μίλωνα τη δεκαετία του 90', φορτώνοντας με πόντους τα αντίπαλα καλάθια.

Λίγοι είχαν την εκτελεστική του δεινότητα, κάτι που όπως φαίνεται κληρονόμησε και ο γιος του, Άντριου, ο οποίος αποτελεί το πιο "καυτό" όνομα της γενιάς του με πολλά κολέγια να... σφάζονται στα πόδια του για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Άντριου Ουίγκινς με τη φανέλα του Χάντιγκτον είχε 23,4 πόντους και 11,2 ριμπάουντ τη φετινή σεζόν, πραγματοποιώντας πολύ καλά ματς. " Έχουν ειπωθεί πολλά για την περίπτωση του. Είναι ο νούμερο ένα παίκτης της χώρας του, είναι από τον Καναδά. Πολλές ομάδες από το NCAA ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Όλοι περιμένουν να κάνει την επιλογή του", είχε πει ο αναλυτής Έρικ Μπόσι.

Και τελικά ο νεαρός Ουίγκινς κατέληξε στο Κάνσας, το οποίο διαθέτει ένα από τα παλαιότερα και καλύτερα προγράμματα. Πάντως, όλα δείχνουν ότι δεν θα καθίσει για πολύ εκεί, καθώς οι περισσότερες εκτιμήσεις που γίνονται κάνουν λόγο πώς θα βρίσκεται στο ντραφτ του 2014, σε μία από τις ψηλότερες θέσεις.

Μ. Ουίγκινς: "Ο καλύτερος της οικογένειας Ουίγκινς; Είναι στο χέρι του..."

Δείτε παλαιότερο VIDEO με τους Μίτσελ και Άντριου Ουίγκινς να μιλάνε για την πορεία και την εξέλιξη του δεύτερου, αλλά και το μέλλον του.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ