NCAA

Ρεκόρ καριέρας για Σταμολάμπρου

Ρεκόρ καριέρας για Σταμολάμπρου

Η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της τετραετούς καριέρας της στο Robert Morris, σημειώνοντας κόντρα στο LIU Brooklyn 39 πόντους με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας.

Το Robert Morris έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στο LIU Brooklyn (83-42), στο δεύτερο παιχνίδι του για το 2017, αλλά αυτό δεν αποτελεί είδηση. Το μείζον είναι πως η Άννα Νίκη Σταμολάμπρου έκανε πράγματα και θαύματα στο παρκέ, σημειώνοντας δύο ρεκόρ καριέρας στην παρουσία της στο κολεγιακό πρωτάθλημα.

Η 21χρονη πλεϊμέικερ σημείωσε σχεδόν όσους πόντους έβαλε η αντίπαλη ομάδα (39), έχοντας εκπληκτικά ποσοστά στην αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα είχε 9/12 δίποντα, 6/10 τρίποντα και 3/5 βολές, μαζί με 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη και 3 κλεψίματα σε 31 λεπτά συμμετοχής. Ήταν μάλιστα η μοναδική παίκτρια του αγώνα που σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων.

Τη φετινή αγωνιστική περίοδο, η διεθνής γκαρντ ολοκληρώνει την παρουσία της στο NCAA, ούσα τεταρτοετής, μετρώντας 15.7 πόντους (με 34% στα τρίποντα), 6.1 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.5 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Πρόδηλο είναι πως πρόκειται για την κορυφαία παίκτρια της ομάδας της, αφού -πέραν όλων των άλλων- είναι κι αυτή με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, καθώς βρίσκεται στο παρκέ για 35.7 λεπτά.

Ρεκόρ καριέρας για Σταμολάμπρου
TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ