NCAA

Οι καλύτεροι της χρονιάς

Οι καλύτεροι της χρονιάς

Με το Final Four της March Madness να είναι προ των πυλών, ανακοινώθηκαν οι καλύτερες πεντάδες της χρονιάς. Επελέγη παμψηφεί ο Frank Kaminsky, του Wisconsin.

Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που κάνουν αισθητή την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της σεζόν. Αυτοί που αποτελούν τον βασικό λόγο της επιτυχίας της ομάδας τους. Ο Frank Kaminsky είναι αυτό ακριβώς! Ο παίκτης που έχει πάρει "από το χέρι" το Wisconsin, οδηγώντας το για δεύτερη διαδοχική χρονιά στο Final Four της March Madness.

Ο τεταρτοετής φόργουορντ/σέντερ ψηφίστηκε παμψηφεί στην καλύτερη πεντάδα της χρονιάς στο NCAA, με τον Jahlil Okafor να αποτελεί το alter ego του στη φροντ λάιν. Ο παίκτης του Duke ήταν ο δεύτερος παίκτης σε αριθμό ψήφων για την πρώτη θέση, αφού μόλις ένας δεν τον έβαλε στην καλύτερη πεντάδα. Μαζί τους, στην ομάδα, βρίσκονται επίσης οι Jerian Grant (Notre Dame), D' Angelo Russell (Ohio State) και Willie Cauley Stein (Kentucky).

Τη δεύτερη καλύτερη πεντάδα της σεζόν απαρτίζουν οι Delon Wright (Utah), Malcolm Brogdon (Virginia), Bobby Portis (Arkansas), Karl Anthony Towns (Kentucky) και Seth Tuttle (Northern Iowa).

Τέλος, στην τρίτη καλύτερη πεντάδα ψηφίστηκαν οι Kevin Pangos (Gonzaga), Buddy Hield (Oklahoma), Rakeem Christmas (Syracuse), Kyle Wiltjer (Gonzaga) και Georges Niang (Iowa State).

Παράτησε τον πατέρα του

Την ίδια ώρα, ο RJ Hunter ανακοίνωσε την απόφασή του να εγκαταλείψει το Georgia State και τον προπονητή - πατέρα του, Ron, για να κυνηγήσει το όνειρο του ΝΒΑ. Ο τριτοετής γκαρντ δήλωσε πως "νιώθω ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Έκανα ό,τι μπορούσα να κάνω. Ο τρόπος με τον οποίο τελείωσε η χρονιά για μας είναι σα να έγινε για κάποιον λόγο".

Ο υποψήφιος ΝΒΑer είχε φέτος 19.7 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά παιχνίδι, με το highlight της σεζόν να είναι το τρίποντο που πέτυχε στη νίκη επί του Baylor . Στιγμιότυπο που προκάλεσε την πτώση του τραυματία πατέρα του, από το σκαμπό, λόγω των πανηγυρισμών.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ