NCAA

Οι "Blue Devils" δεν ξεχνούν

Οι "Blue Devils" δεν ξεχνούν

Ο Adam Morrison αποφάσισε πριν μερικούς μήνες να βάλει τέλος στην καριέρα του και να φορέσει το κοστούμι του προπονητή. Οι φίλοι του Duke είχαν κάτι... να του πουν κατά τη διάρκεια του αγώνα με το Gonzaga.

Η επαγγελματική καριέρα του Adam Morrison ολοκληρώθηκε κάπως άδοξα. Τουλάχιστον με βάση τις προδιαγραφές που υπήρχαν όσο ακόμη αγωνιζόταν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, με τη φανέλα των "Bulldogs".

Ο 31χρονος πλέον απόφοιτος του Gonzaga πήρε την απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του και να επιστρέψει στο κολέγιο, με σκοπό να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ. Όπερ και εγένετο. Μετά από αποτυχημένη καριέρα στο ΝΒΑ (παρότι επιλέχθηκε στο Νο3 του draft του 2006) και δίχως να "πιάσει" σε Ερυθρό Αστέρα (2011) και Μπεσίκτας (2012), βρέθηκε στο πλευρό του Mark Few.

Οι "Blue Devils" δεν ξεχνούν

ο JJ Redick είναι καλύτερος από σένα", με τον ασίσταντ κόουτς του Gonzaga να απαντά πως " ακόμη κι έτσι, σουτάρω καλύτερα από σένα".

Γιατί αυτή η επίθεση και η επίκληση στο ταλέντο του JJ Redick; Οι δύο άνδρες είχαν αναδειχθεί co-players of the year το 2006, με το Sports Illustrated να τους αφιερώνει ακόμη και το εξώφυλλό του, με την ερώτηση "ποιος είναι ο καλύτερος;" να δεσπόζει. Οι απαντήσεις δόθηκαν μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Ο ένας (JJ Redick) κάνει καλή καριέρα στο ΝΒΑ, όπου πλέον αγωνίζεται με τους Los Angeles Cllipers, την ώρα που ο άλλος (Adam Morrison) έγινε προπονητής, λόγω της έλλειψης επαγγελματικών λύσεων.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ