NCAA

Ο υιός του Vrankovic στο Duke

Ο υιός του Vrankovic στο Duke

Η φυγή των Jahlil Okafor και Justise Winslow άδειασε τη ρακέτα του Duke. Ο Mike Krzyzewski δεν αγχώνεται όμως, αφού τη νέα χρονιά θα έχει στη διάθεσή του τον υιό του Stojko Vrankovic, Antonio (video).

Λένε πως το μήλο πέφτει κάτω από τη μηλιά. Δεν ξέρουμε αν ισχύει πάντα, στην περίπτωση του Antonio Vrankovic είναι 100% σωστό. Βλέπετε ο 18χρονος σέντερ (με ύψος 2μ10) δείχνει ικανός να ξεπεράσει τα κατορθώματα του πατέρα του, Stojiko. Έχοντας περάσει τα τελευταία χρόνια της ζωής του στην Αμερική, δεν άργησε να δώσει τα διαπιστευτήριά του.

Για παράδειγμα, φέτος ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με τα χρώματα του Pine Crest, έχοντας 27.5 πόντους και 16.2 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Κάπως έτσι "έσκασε" η πρόταση από το Duke. Οι "Blue Devils" πρόλαβαν στην κούρσα της απόκτησής του κολέγια όπως το Lehigh, το Georgia, το American University και προσφέροντάς του υποτροφία, άκουσαν το πολυπόθητο "ναι" από τα χείλη του.

"Γνωρίζω ήδη πάρα πολλά για το Duke και το πρόγραμμά του. Είναι ένα κορυφαίο κολέγιο και από τη στιγμή που είδα από κοντά τις εγκαταστάσεις του, δεν μπορούσα να πάρω άλλη απόφαση. Μου δίνεται μία σπουδαία προοπτική", ανέφερε ο Antonio Vrankovic λίγη ώρα μετά το verbal commit (σ.σ.: προφορική δέσμευση, λίγο πριν υπογράψει τα επίσημα έγγραφα), που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο υιός του Vrankovic στο Duke

είμαι περήφανος να πω πως θα δεσμευτώ στο Duke".

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ