NCAA

Μπολ: "Θέλω να γίνω ο καλύτερος όλων των εποχών"

UCLA's Lonzo Ball reacts after scoring against Southern California during the first half of an NCAA college basketball game in the quarterfinals of the Pac-12 men's tournament Thursday, March 9, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
UCLA's Lonzo Ball reacts after scoring against Southern California during the first half of an NCAA college basketball game in the quarterfinals of the Pac-12 men's tournament Thursday, March 9, 2017, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher) AP

Ο Λόνζο Μπολ χαρακτήρισε τον εαυτό του καλύτερο από τον Μαρκέλ Φουλτζ και δήλωσε ακόμα ότι απώτερος στόχος του είναι να γίνει ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών!

Ο Λόνζο Μπολ δεν κατάφερε να οδηγήσει το UCLA μέχρι το Final Four του NCAA. Έχασε μάλιστα κατά κράτος τη μονομαχία με τον Ντι Ααρον Φοξ , έναν από τους κορυφαίους πόιντ γκαρντ της γενιάς του. Ο ίδιος βέβαια δεν χαμηλώνει τις φιλοδοξίες του. Ίσα ίσα που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του φετινού Draft. Ανώτερος και από τον Μαρκέλ Φουλτζ, τον παίκτη που θεωρείται το φαβορί να επιλεγεί στο Νο. 1.

Ο Μαρκέλ είναι σπουδαίος παίκτης αλλά αισθάνομαι ότι είμαι καλύτερος από αυτόν. Νομίζω ότι μπορώ να ηγηθώ καλύτερα της ομάδας μου. Προφανώς και είναι σπουδαίος σκόρερ, πάντως, δεν πρόκειται να του το αφαιρέσω αυτό” είπε σε εκπομπή στο ESPN ο ταλαντούχος γκαρντ, τονίζοντας ακόμα ότι “ θέλω να γίνω κάποια στιγμή ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του μπάσκετ”.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ