NCAA

Απίστευτο ρεκόρ από Γυναικεία Κολεγιακή ομάδα!

Απίστευτο ρεκόρ από Γυναικεία Κολεγιακή ομάδα!

Η Γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Κολεγίου του Κονέκτικατ είναι η καλύτερη ομάδα που δεν ξέρουμε στην Ελλάδα. Και χθες (14/1) μόλις σημείωσε την 91η συνεχόμενη νίκη της, σπάζοντας ένα... δικό της ρεκόρ!

Ήταν 17 Νοεμβρίου 2014 όταν η Γυναικεία ομάδα του Κονέκτικατ ηττήθηκε έπειτα από παράταση από το Κολέγιο του Στάνφορντ. Σχεδόν δύο χρόνια και δύο μήνες αργότερα δεν έχει ξαναφύγει με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, μετρώντας αισίως 91 σερί νίκες! Όχι, δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος. Το Κονέκτικατ μετράει 91 σερί νίκες!

Τελευταίο "θύμα" των "Χάσκις" ήταν το αδύναμο Κολέγιο του SMU, το οποίο διέλυσαν με 88-48! Θα αναρωτηθεί τώρα κάποιος γιατί έχει σημασία η νίκη Νο91 και όχι η νίκη Νο90 που είναι και... στρογγυλός αριθμός. Μα, επειδή με αυτή τη νίκη έσπασαν το Κονέκτικατ "έσπασε" το δικό του ρεκόρ, που ήταν οι 90 σερί νίκες που είχε σημειώσει την περίοδο 2008-2011

Απίστευτο ρεκόρ από Γυναικεία Κολεγιακή ομάδα!

Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό βέβαια αν συνειδητοποιήσει κάποιος ότι το Κονέκτικατ δεν έχει τις ίδιες παίκτριες όλο αυτό το διάστημα, αφού κάποια στιγμή αυτές... αποφοιτούν από το Κολέγιο και απλώς έρχονται οι διάδοχοί τους! Κάτι που σίγουρα λέει πολλά για τον τρόπο που βρίσκουν παίκτριες στο Κολέγιο, το οποίο κατέχει πλέον τα δύο μεγαλύτερα σερί νικών στην ιστορία του Κολεγιακού μπάσκετ ανεξαρτήτως φύλου! Για την ιστορία, το απόλυτο ρεκόρ σε επίπεδο ανδρών είναι οι 88 σερί νίκες που είχε σημειώσει το Θρυλικό UCLA από το 1970 έως το 1974!

Το Κονέκτικατ βέβαια δεν ενδιαφέρεται μόνο για τα ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή μετράει 4 σερί Πρωταθλήματα και φέτος θέλει να κατακτήσει το 5ο συνεχόμενο, το οποίο θα είναι και το 12ο στην ιστορία του Κολεγίου.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ