NCAA

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ Γυναικών στο NCAA!

Απίστευτο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ Γυναικών στο NCAA!

Ντροπιαστικές στιγμές για το γυναικείο NCAA έλαβαν χώρα στον αγώνα του UNLV με του Utah State, αφού υπήρξε γενικευμένη σύρραξη!

Οι παίκτριες του UNLV και του Utah State έγραψαν μία από τις πιο ντροπιαστικές σελίδες στην ιστορία του Γυναικείου Κολεγιακού μπάσκετ, αφού ενεπλάκησαν σε μία πρωτοφανή γενικευμένη σύρραξη, όπου έπεσε μπόλικο ξύλο, με αποτέλεσμα την αποβολή 8 παικτριών!

Όλα ξεκίνησαν 1 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της τρίτης περιόδου με το σκορ στο 36-32 για το UNLV, όταν η Deja Mason του Utah State έκανε ένα δυνατό φάουλ στην Brooke Johnson, με την τελευταία να πέφτει άτσαλα στο παρκέ. Αποτέλεσμα ήταν να αντιδράσει σε αυτό η Katie Powell του UNLV, η οποία πήγε να βοηθήσει την συμπαίκτριά της και έπεσε με δύναμη πάνω στην Antonia Robinson του Utah State. Αυτό ήταν! Ό,τι ακολούθησε από εκείνο το σημείο είναι (επιεικώς) ντροπιαστικό, με τις δύο δύο παίκτριες να ξεκινάνε να ανταλλάσουν μπουνιές και τις συμπαίκτριές τους να τρέχουν για να συμμετάσχουν και αυτές στον καυγά! Μία από αυτές μάλιστα που ήρθε από τον πάγκο του UNLV πήγε μέχρι το σημείο της... σύγκρουσης κουτσαίνοντας, αφού είχε τραυματιστεί νωρίτερα!

Όλα αυτά οδήγησαν τελικά τους διαιτητές στην απόφαση να αποβάλλουν συνολικά 8 παίκτριες (4 από κάθε ομάδα), με τον αγώνα να συνεχίζεται στην συνέχεια κανονικά και το UNLV να κερδίζει στην παράταση με 55-53! Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με την σύρραξη.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ