NCAA

Απίστευτη φάση σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Απίστευτη φάση σε αγώνα Κολεγιακού Πρωταθλήματος!

Ο αγώνας ανάμεσα στο Virginia και το Virginia Tech για το Κολεγιακό Πρωτάθλημα σημαδεύτηκε από μία από τις πιο τρελές φάσεις που έχουμε δει ποτέ να συμβαίνει σε αγώνα μπάσκετ!

Το Virginia Tech κέρδισε στο τοπικό ντέρμπι το Virginia με 80-78 τα χαράματα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε έπειτα από 2 παρατάσεις. Αυτή είναι μέσα σε μερικές λέξεις η ιστορία του συγκεκριμένου αγώνα. Μόνο που αυτή η πρόταση δε μπορεί να περιγράψει στο ελάχιστο το σοκ όσων βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους μία από τις πιο τρελές φάσεις των τελευταίων χρόνων!

Γιατί μπορεί η ιστορία να έγραψε ότι το Virginia Tech κέρδισε έπειτα από δύο παρατάσεις, αλλά την ίδια στιγμή καταγράφηκε στο παιχνίδι και μία τρελή φάση στο φινάλε της πρώτης παράτασης, όταν, με το σκορ στο 68-68, ο Λόντον Περάτες του Virginia πήγε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, αλλά είδε τη μπάλα να του παίζει άσχημο παιχνίδι, αφού... έμεινε πάνω στη στεφάνη! Αποτέλεσμα; Να μην σκοράρει, το παιχνίδι να πάει σε δεύτερη παράταση και εκεί να έρθει η ήττα! Παρακάτω μπορείτε να δείτε την απίστευτη φάση, αλλά και το recap του αγώνα:



TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ