NCAA

Ανανέωση εμπιστοσύνης σε Άλφορντ

Ανανέωση εμπιστοσύνης σε Άλφορντ

Το UCLA βλέπει στο πρόσωπο του Στιβ Άλφορντ τον άνθρωπο που θα το οδηγήσει ξανά στον δρόμο των επιτυχιών. Γι αυτό το λόγο επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η καλή δουλειά του Στιβ Άλφορντ ανταμείφθηκε! Τι κι αν βρίσκεται στον πάγκο του UCLA μόλις ένα χρόνο, ο 50χρονος τεχνικός κέρδισε -με το "σπαθί" του- την πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του με τους "Bears", οι οποίοι τον κράτησαν κοντά τους μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής, όταν ο αθλητικός διευθυντής των Καλιφορνέζων, Νταν Γκερέρο, επισημοποίησε την... εμπιστοσύνη του UCLA προς το πρόσωπο του προπονητή του, με ένα νέο συμβόλαιο.

Ο Στιβ Άλφορντ οδήγησε, άλλωστε, τους "Bears" στην κατάκτηση του τίτλου στην περιφέρεια Pac-12, αλλά και στη "Sweet 16" της "Τρέλας του Μαρτίου". Οπότε ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως το UCLA θα έκανε το κάτι παραπάνω για να τον κρατήσει στις τάξεις του.

Μετά από μερικά χρόνια ανομβρίας και απουσίας από την ελίτ του κολεγιακού πρωταθλήματος, το UCLA επέστρεψε και με τον Στιβ Άλφορντ στην άκρη του πάγκου του ευελπιστεί πως θα κατακτήσει ξανά έναν τίτλο.

TAGS NCAA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ