NBA

Oι Ρόκετς ενισχύονται με Κάζιν και Τάμπιτ

Oι Ρόκετς ενισχύονται με Κάζιν και Τάμπιτ

Το Χιούστον προχώρησε σε δύο κινήσεις καθώς απέκτησε τον σέντερ Μάρκους Κάζιν και τον επίσης ψηλό Τάμπιτ.

Συγκεκριμένα το Χιούστον βρίσκεται στην 9η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και θα μείνει οριακά εκτός των πλέι όφ, πίσω από τη Νέα Ορλεάνη και το Μέμφις που παίρνουν τα δύο τελευταία εισιτήρια από τη Δύση.

Η διοίκηση όμως του Χιούστον σχεδιάζει ήδη την "επόμενη" ομάδα των Ρόκετς με την ελπίδα να θυμίσουν και πάλι κάτι από την θρυλική ομάδα του Χακίμ Ολάζουον. Οι μεταγραφικές κινήσεις λοιπόν των Ρόκετς για την επόμενη σεζόν ξεκινάει με τους Κάζιν και Τάμπιτ, ενώ αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλοι.

Συγκεκριμένα το Χιούστον υπέγραψε με τον Κάζιν συμβόλαιο και τον έστειλε στο Ρίο Γκράντε Βάλεϊ, το αναπτυξιακό θυγατρικό τους πρωτάθλημα. Ο Κάζιν φέτος έπαιξε και στους Τζάζ σε 4 αγώνες καθώς η Γιούτα είχε υπογράψει μαζί του συμβόλαιο διάρκειας 10 ημερών προκειμένου να καλύψει τα κενά ορισμένων τραυματισμών που την ταλαιπώρησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ο Κάζιν έκανε επίσης εξαιρετική σεζόν φέτος στην D-League όπου είχε κατά μέσο όρο 14.7 πόντους, 8.6 ριμπάουντ και 1.16 τάπες ανά αγώνα.

Όσον αφορά τον Τάμπιτ, αυτός αποκτήθηκε από το Μέμφις με την λήξη ακριβώς της προθεσμίας των μεταγραφών και έχει σταλθεί από τις 21 Μαρτίου στο Ρίο Γκράντε Βάλεϊ όπου έχει μέσο όρο 7.7 πόντους και 2.4 τάπες σε 7 αγώνες. Επίσης ο Τάμπιτ έχει αγωνιστεί σε 2 ματς με το Χιούστον.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ