ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γουόκερ έβαλε 60 πόντους, αλλά ο Μπάτλερ πήρε το ματς!

Ο Γουόκερ έβαλε 60 πόντους, αλλά ο Μπάτλερ πήρε το ματς!
AP PHOTO/JOHN RAOUX

Ο Τζίμι Μπάτλερ έπαιξε την κρίσιμη άμυνα, έβαλε το νικητήριο σουτ 0,3'' πριν από τη λήξη και οι 76ερς νίκησαν τους Χόρνετς στην παράταση 122-119, παρά τους 60 πόντους του Κέμπα Γουόκερ (VIDEOS)!

Ο Κέμπα Γουόκερ δεν... έβλεπε κανέναν, ήταν ασταμάτητος επί 52 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα στο Spectrum Center. Τον τελευταίο λόγο πάντως τον είχε ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο 29χρονος All-Star πήρε την κατάσταση στα χέρια του στο πιο κρίσιμο σημείο της βραδιάς και οδήγησε τους 76ερς στη νίκη επί των Χόρνετς με 122-119 στην παράταση, την τρίτη σε ισάριθμους αγώνες φέτος μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Μπάτλερ δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, όντας ανήμπορος να περιορίσει τον Γουόκερ, αλλά στο τελευταίο λεπτό της παράτασης ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αρχικά έπαιξε την κρίσιμη άμυνα 15'' πριν από τη λήξη στον Γουόκερ, όταν έκοψε το σουτ που επιχείρησε και έσωσε την μπάλα πριν βγει εκτός αγωνιστικού χώρου. Στη συνέχεια, δε, ευστόχησε και στο νικητήριο τρίποντο, αφήνοντας 0,3'' στο χρονόμετρο. Νοκ άουτ οι "σφήκες", νοκ άουτ και ο Κέμπα Γουόκερ, που πέτυχε 60 πόντους, περισσότερους από κάθε άλλον παίκτη στη φετινή σεζόν!

Ο Γουόκερ έβαλε 60 πόντους, αλλά ο Μπάτλερ πήρε το ματς!

Ο Γουόκερ έκανε το παιχνίδι της ζωής του, έχοντας 21/34 σουτ (6/14 τρίποντα) και 12/12 βολές σε 45 λεπτά, έχοντας ακόμα 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα αλλά και 9 λάθη. Κι όμως πάλι δεν ήταν αρκετό ό,τι κι αν έκανε για την Σάρλοτ, η οποία ηττήθηκε εκ νέου από την Φιλαντέλφια των Τζοέλ Εμπίντ (33 πόντοι, 11 ριμπάουντ), Μπεν Σίμονς (23 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 9 ασίστ), Τζέι Τζέι Ρέντικ (23 πόντοι) και φυσικά του Τζίμι Μπάτλερ (15 πόντοι), ο οποίος έδειξε απόψε γιατί οι 76ερς τον απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Τίμπεργουλβς.

Πέρα από τον Γουόκερ, καλός ήταν και ο Τζέρεμι Λαμπ (20 πόντοι, 10 ριμπάουντ) από πλευράς Σάρλοτ, η οποία ξεπέρασε το κακό ξεκίνημα (30-42 στο 1ο δωδεκάλεπτο), ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων και ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, κρατώντας την Φιλαντέλφια στο 41,9%. Στο τέλος όμως ο πιο clutch παίκτης της βραδιάς βρισκόταν στην άλλη πλευρά του γηπέδου...

Photo credits: AP Photo/John Raoux



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ