NBA

Κλέιζα: "Δεν φταίνε οι γιατροί"

Κλέιζα: "Δεν φταίνε οι γιατροί"

Το δημοσίευμα του Sport24.gr προκάλεσε αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και φυσικά στις ΗΠΑ και ο Λίνας Κλέιζα αποφάσισε να το διαψεύσει, καθώς δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά.

Ο Λιθουανός άσος των Τορόντο Ράπτορς ο οποίος έδωσε τηλεφωνική συνέντευξη μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους γιατρούς των Τορόντο Ράπτορς και πως αυτοί δεν φταίνε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να κάνει και διαφορετικά, προκειμένου να μην έρθει σε αντιπαράθεση με την ομάδα του. Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως το περασμένο καλοκαίρι υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τους Τορόντο Ράπτορς.

Έτσι, λοιπόν, θέλησε να... καλύψει τα νώτα του και τόνισε μεταξύ άλλων: "Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ιατρικό επιτελείο των Ράπτορς. Δεν γνωρίζω από που προέκυψε αυτό το δημοσίευμα. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν από την Ελλάδα. Θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει για τον τραυματισμό μου έγινε. Μιλούσα στο ιατρικό τιμ συνεχώς για τον τραυματισμό μου στο γόνατο".

Κι επειδή το Sport24.gr σας έχει συνηθίσει σε αξιόπιστη ενημέρωση, λίγο πιο κάτω ο Κλέιζα παραδέχτηκε ότι την πρώτη φορά που ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατό του ήταν σε αγώνα της preseason στις 6 Οκτωβρίου με αντίπαλο το Φίνιξ στο Βανκούβερ, μετά από σύγκρουση με άλλο παίκτη. Μάλιστα, αναφέρει πως δεν γνωρίζει καν ποιος παίκτης ήταν και πως δεν περίμενε ο τραυματισμός του να είναι σοβαρός.

Όσον αφορά τον Δρ. Στέντμαν ο οποίος τον υπέβαλε στην επέμβαση, ο Κλέιζα έδειξε να τον εμπιστεύεται απόλυτα: " Είναι ο καλύτερος. Όλα πήγαν καλά. Αισθάνομαι πολύ καλά. Θα μου πάρει κάποιο χρόνο για να επιστρέψω αλλά θα επιστρέψω στο 100%. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή ενός αθλητή. Οι τραυματισμοί συμβαίνουν. Το μόνο που μπορώ να κάνω πλέον είναι να αρχίσω την αποκατάσταση για να γυρίσω καλύτερος".

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ