NBA

Το Sport24.gr στον αγώνα Μπουλς-Σανς

Το Sport24.gr στον αγώνα Μπουλς-Σανς

Ο Ντέρικ Ρόουζ καθάρισε την… μπουγάδα για τους Μπουλς στα ξημερώματα, όταν όλα έδειχναν ότι οι Σανς θα ολοκλήρωναν την μεγάλη ανατροπή στο United Center. O 22χρονος πλέι μέικερ σημείωσε δύο καθοριστικά καλάθια στο τέλος και χάρισε τη νίκη στο Σικάγο με 97- 94. Η κάμερα του Sport24.gr κατέγραψε και τις δύο… μαχαιριές του Ρόουζ, αλλά και την προειδοποίηση που έστειλε στους συμπαίκτες του μετά το ματς.

Αποστολή στο Σικάγο: Νίκος Παπαϊωάννου

Οι Ηλιοι του Τζος Τσίλντρες, που σε 15’ είχε 4 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα, βρέθηκαν να χάνουν με 76- 54 στα τέλη της γ’ περιόδου. Ομως οι Μπουλς… κοιμήθηκαν την ώρα που ο Βινς Κάρτερ θυμήθηκε τα νιάτα του. Ο “Vinsanity” σημείωσε τους 19 από τους 23 πόντους του στο β’ μέρος κι έφερε το ματς στο καλάθι.

Εκεί καθάρισε ο Ρόουζ μέσα σε λιγότερο από 90 δευτερόλεπτα. Ο ηγέτης των Μπουλς, αρχικά με γκολ φάουλ μετέτρεψε το 91- 89 σε 94-89.

Στη συνέχεια, κι ενώ το Φίνιξ είχε καταφέρει να μειώσει σε 94- 92, ήρθε ο Ρόουζ για να δώσει τη χαριστική βολή στα 33’’, γράφοντας το 96- 92.

Τελείωσε με 19 πόντους τον αγώνα, έχοντας συμπαραστάτη τον Λούολ Ντενγκ που έγραψε 18 πόντους σε 39 λεπτά.

Μετά τον αγώνα ο Ρόουζ ήταν απογοητευμένος με την εικόνα που εδειξε η ομάδα του και δεν έκρυψε λόγια: “ Η νίκη είναι νίκη, ειδικά σε αυτήν την λίγκα. Ομως τώρα δεν προχωρούμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αν προσπαθούμε να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, δεν μπορούμε να βγαίνουμε και να παίζουμε έτσι στο σπίτι μας”.

Συνεχίζοντας, ο Ρόουζ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου: “ Δε νιώθω ότι νίκησα. Κάναμε βήματα πίσω. Πρέπει αύριο να προπονηθούμε σκληρά και να βεβαιωθούμε ότι θα διορθώσουμε τα πράγματα”.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ