ΤΟΥΡΚΙΑ

Χωρίς δύο NBAers η Τουρκία στο Προολυμπιακό

Χωρίς δύο NBAers η Τουρκία στο Προολυμπιακό

Ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε τους παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία της Τουρκίας, εν όψει του Προολυμπιακού τουρνουά των Φιλιππίνων. Με δύο μεγάλες απουσίες θα παραταχθούν οι γείτονες.

Η Τουρκία θα προσπαθήσει μέσω του Προολυμπιακού τουρνουά των Φιλιππίνων να διεκδικήσει την παρουσία της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Οι γείτονες, που αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν, θα έχουν ως αντίπαλο δέος -σε μεγάλο βαθμό- τη Γαλλία, η οποία βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με αυτούς, όπως επίσης η Σενεγάλη, ο Καναδάς, η Νέα Ζηλανδία και οι Φιλιππίνες.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Τουρκίας ανακοίνωσε την Πέμπτη (2/6) τους εκλεκτούς του για την προετοιμασία, επιλέγοντας τους: Μπιρκάν Μπατούκ (Αναντολού Εφές), Τσεντί Οσμάν (Αναντολού Εφές), Ντόγκους Μπαλμπάι (Αναντολού Εφές), Φουρκάν Κορκμάζ (Αναντολού Εφές), Τολγκά Γκετσίμ (Μπάνβιτ), Τσανκ Μαξίμ Μουτάφ (Μπάνβιτ), Εντέρ Αρσλάν (Νταρουσάφακα), Μετίν Τουρέν (Νταρουσάφακα), Σεμί Ερντέν (Νταρουσάφακα), Μεχμέτ Γιαγκμούρ (Νταρουσάφακα), Ογκιούζ Σαβάς (Νταρουσάφακα), Μπόμπι Ντίξον (Φενέρμπαχτσε), Μελίχ Μαχμούτογλου (Φενέρμπαχτσε), Μπαρίς Ερσέκ (Φενέρμπαχτσε), Γκοκσενίν Κοκσάλ (Γαλατάσαραϊ), Σινάν Γκιουλέρ (Γαλατάσαραϊ), Μετεκάν Μπιρσέν (Μπουγιουκσεχίρ), Κενάν Σιπάι (Καρσίγιακα), Σαμέτ Γκετσίκ (Καρσίγιακα), Ομέρ Ασίκ (Νιου Ορλίν Πέλικανς).

Ποιοι λείπουν; Οι Ενές Καντέρ και Ερσάν Ιλιασόβα, με τον πρώτο πάντως να είναι μονίμως απών τα τελευταία χρόνια λόγω της διαμάχης που υπάρχει με την τουρκική ομοσπονδία.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ