EUROLEAGUE

Τουρκσάν: "Του χρόνου θα πάρουμε τον Τεόντοσιτς"

Τουρκσάν: "Του χρόνου θα πάρουμε τον Τεόντοσιτς"

Ο Μιρσάντ Τουρκσάν τόνισε πως στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε βρίσκεται ο Μίλοτς Τεόντοσιτς. "Στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε τον ΜακΚάλεμπ με τον Τεόντοσιτς", είπε.

Ο Χίντο Τούρκογλου από ό,τι φαίνεται θα μείνει εκεί που είναι (Ορλάντο) τουλάχιστον αυτή τη σεζόν (γιατί δεν δέχεται κάτι λιγότερο από 60 εκάτ. δολ. που του χρωστούν οι Μάτζικ, ώστε να διαγραφεί από το ρόστερ τους), πράγμα που επιβεβαίωσε ο Μιρσάντ Τουρκσάν.

Ο GM της Φενέρμπαχτσε μίλησε στο championat.ru και μεταξύ άλλων εξήγησε ότι " έως και πριν ένα μήνα μιλούσαμε με τον Χινταγέτ και ήμασταν κοντά. Ο ερχομός του θα βοηθούσε στην εξέλιξη όχι μόνο της ομάδας, αλλά και του τουρκικού μπάσκετ.

Δεν καταφέραμε να τον υπογράψουμε. Θα το κάνουμε του χρόνου". Παρεμπιπτόντως, το ίδιο προσδοκούν να κάνουν οι της Φενέρ το καλοκαίρι του 2014 και με τον Μίλος Τεόντοσιτς. " Στόχος μας είναι να αντικαταστήσουμε τον Μπο ΜακΚάλεμπ με τον Τεόντοσιτς. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από όσα μας δίνει ο ΜακΚάλεμπ. Σε συνδυασμό με όσα κάνει ο Κέναν Σιπάχι, ο οποίος μας εντυπωσίασε στο Ευρωμπάσκετ εφήβων. Ο Ομπράντοβιτς θέλει να χρησιμοποιήσει και στην Ευρωλίγκα".

Σαφώς και είπε (ξανά) τα καλύτερα για τον "Ζοτς". Τον χαρακτήρισε ως " τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο που έχει πάντα μόνο τους ύψιστους στόχους. Ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να καταλάβουμε ότι φέτος θα γίνει το πρώτο βήμα για να εξελιχθούμε σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θέλουμε να πάμε στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας και να επιστρέψουμε στην κορυφή της Τουρκίας. Για όλα αυτά, θα χρειαστεί πολύ δουλειά".

Τον ρώτησαν τι θα γίνει αν ο Ομπράντοβιτς... αποδειχθεί Σιμόνε Πιανιτζάνι. " Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. ΟΚ, αν έλθουν ήττες, θα υπάρξει απογοήτευση. Αλλά πρέπει να καταλάβετε ότι ο Ζέλικο ήλθε στη Φενέρμπαχτσε όχι μόνο για ένα ή δυο χρόνια, αλλά για μακρά παρουσία, ώστε να μας κάνει πρωταθλήτρια ομάδα. Θέλουμε να κάνει ό,τι έκανε στον Παναθηναϊκό. Η παρουσία του στην ομάδα μας θα κάνει καλύτερο το τουρκικό μπάσκετ. Πριν 5-6 χρόνια ουδείς φανταζόταν πως θα ξημέρωνε η μέρα που θα τον κάναμε δικό μας".

TAGS EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ