ΤΟΥΡΚΙΑ

Το "ευχαριστώ" του Μπαρτζώκα, στην Μπεσίκτας

Το "ευχαριστώ" του Μπαρτζώκα, στην Μπεσίκτας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έγινε... αντικείμενο λατρείας για τους φιλάθλους της Μπεσίκτας, με τη διοίκηση να του απευθύνει σχετική πρόταση και εκείνον να εξηγεί σήμερα (18/2), γιατί δεν προχώρησαν... σε γάμο.

Έναν... παροξυσμό τον έπαθαν οι φίλαθλοι της Μπεσίκτας, όταν κατακυρίευσαν τα social networks, ζητώντας από τη διοίκηση της ομάδας να προσλάβει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, για προπονητή . Δημιούργησαν φυσικά, και το σχετικό hashtag ( #bartzokastobesiktas), με τους διοικούντες να σέβονται τα "θέλω" του λαού και ν α απευθύνουν πρόταση συνεργασίας στον Έλληνα κόουτς . Εκείνος, τους ευχαρίστησε, αλλά δεν συμφώνησε και σήμερα (18/2), μέσω του εκπροσώπου του, εξήγησε το γιατί.

" Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τόσο τη διοίκηση όσο και τους φιλάθλους της Μπεσίκτας για την ειλικρίνεια και τον ένθερμο τρόπο που μου φέρθηκαν το τελευταίο διάστημα. Ήταν γνήσιος, συναισθηματικός και συγκινητικός. Όπως και να έχει, στη παρούσα στιγμή της σεζόν, οι επικρατούσες συνθήκες δεν μας επέτρεψαν να συμπορευθούμε μαζί για τα επόμενα χρόνια. Ειλικρινά, Γιώργος Μπαρτζώκας".

Κάπως έτσι, έγινε φαβορί για να αναλάβει ο Ορχούν Ενέ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ