ΤΟΥΡΚΙΑ

Τέλος στην αβεβαιότητα της Γαλατασαράι

Τέλος στην αβεβαιότητα της Γαλατασαράι

Από το τέλος της σεζόν στην Τουρκία, η Γαλατασαράι έχει αλλάξει 10 φορές μπάτζετ, όσες και οι φορές που βρήκε και έχασε βασικό χορηγό. Όπως ενημερώνουν οι γείτονες, αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τα προβλήματα που αντιμετώπισε η Γαλατασαράι ήταν ουκ ολίγα, αρχής γενομένης από την απώλεια του βασικού της χορηγού και την αδυναμία να βρει κάποιον που να δίνει τα ίδια χρήματα.

Ενδιαφερόμενοι εμφανίστηκαν πολλοί, στην καλύτερη όμως, των περιπτώσεων έδιναν 8 εκάτ. δολ., όπου "έπεσε" το μπάτζετ, από 15 εκάτ. δολ. που υπολογιζόταν στην αρχή του καλοκαιριού. Τελικά, έπειτα από σειρά διαπραγματεύσεων ο νέος χορηγός ονόματος θα δώσει 11 εκάτ. δολ. Τα μισά είχαν πάει ήδη στους Αρόγιο, Αλντεμίρ, Ερτσέγκ και Γκιουλέρ.

Όπως ενημερώνουν οι Τούρκοι, η αβεβαιότητα ανήκει στο παρελθόν, με τους διοικούντες να συναντιούνται και να παίρνουν αποφάσεις. Μεταξύ αυτών ήταν και η επικύρωση των κινήσεων που ήδη έχουν γίνει (Μίτσοφ, Αραντόρι, Λαβάλ, Πότσιους), οι οποίες θα ανακοινωθούν την προσεχή εβδομάδα. Μαζί με το νέο όνομα της "Γαλατά".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ