ΤΟΥΡΚΙΑ

Συνεχίζει στη Γαλατάσαραϊ ο Ντόρσεϊ

Συνεχίζει στη Γαλατάσαραϊ ο Ντόρσεϊ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τζόι Ντόρσεϊ είχε ραντεβού με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ την Τρίτη (26/1), όπου αποφασίστηκε η παραμονή του στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν. "Δεν πωλείται" η επίσημη θέση της "τσιμ μπομ" στα σενάρια αποχώρησής του.

Αν υπήρχε ένα ζήτημα που απασχόλησε την τελευταία εβδομάδα τους ανθρώπους της Γαλατάσαραϊ, αυτό δεν ήταν άλλο από τον Τζόι Ντόρσεϊ. Ο 32χρονος σέντερ έβαλε κατά της ομάδας του με αφορμή την απόφαση του Εργκίν Αταμάν να τον κατεβάσει σε φιλικό παιχνίδι με την Άνκαρα, την ώρα που εκείνος ήταν άρρωστος και παρέμενε στο νοσοκομείο.

Μία δημοσίευση που έκανε μάλιστα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου έκανε λόγο για ανεξήγητη και αδικαιολόγητη απόφαση από την πλευρά του προπονητή του, "φούντωσαν" τις φήμες περί αποχώρησής του. Δεν είναι μυστικό άλλωστε πως οι σχέσεις του με τον Εργκίν Αταμάν πέρασαν από αρκετά "κύματα" μέχρι στιγμής ελέω της συμπεριφοράς του στα αποδυτήρια. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τουρκίας έκανε... πίσω όμως, προκειμένου να μην διαταράξει περισσότερο το κλίμα.

Το περιστατικό με το post του πρώην παίκτη του Ολυμπιακού φάνηκε όμως να είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Σε σημείο που δεν δίστασε να τον επικρίνει δημόσια, ακόμη και στο περιθώριο του All Star Game που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο. Κι εκεί που η κατάσταση έδειχνε να οδηγεί σε αδιέξοδο, ήρθε το ραντεβού του παίκτη με τη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/1), ο 32χρονος σέντερ είχε ραντεβού με τη διοίκηση της ομάδας του, εκεί όπου... λύθηκαν όλα. Η παρεξήγηση λύθηκε, ο παίκτης "ανέβασε" στον προσωπικό του λογαριασμό μια φωτογραφία από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντάς την με λεζάντα όπου έγραψε πως " τώρα ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε τις δουλειές που έχουμε αφήσει στη μέση". Όπερ και σημαίνει πως... μένει στην Κωνσταντινούπολη. Κάπως έτσι φαίνεται πως μπαίνει τέλος στη φημολογία που είχε ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός περίμενε στη "γωνία" για να τον επανεντάξει στο δυναμικό του.

Συνεχίζει στη Γαλατάσαραϊ ο Ντόρσεϊ

Από εδώ και πέρα άλλωστε, η Γαλατάσαραϊ έχει μόνο έναν στόχο: την κατάκτηση του Eurocup. Γι αυτό, ο τουρκικός σύλλογος "έβαλε το χέρι στην τσέπη" φέρνοντας στην Κωνσταντινούπολη τους Τσακ Ντέιβις και Κέρτις Τζέρελς, δύο παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όσο για τον Τζόι Ντόρσεϊ και το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί νέος ενδιαφερόμενος; "Δ εν θα τον πουλήσουμε χωρίς να λάβουμε ένα πολύ καλό ποσό", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καν Τοπσακάλ (GM της Γαλατάσαραϊ) για να εξηγήσει πως " περιμένουμε από εκείνον να δείξει ποιος πραγματικά είναι".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ