ΤΟΥΡΚΙΑ

Στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε μεγάλο ταλέντο από την Κροατία

Στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε μεγάλο ταλέντο από την Κροατία

Ο μάνατζερ του Νικ Σλάβιτσα ανακοίνωσε ότι ο πελάτης του θα πάρει μέρος στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε ενόψει της νέας σεζόν.

Μέχρι πριν από δύο χρόνια θεωρείτο ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη. Στα 20 του χρόνια πλέον, ο Νικ Σλάβιτσα (2.01 μέτρα, γκαρντ) ελπίζει ότι αν κάνει προετοιμασία με την Φενέρμπαχτσε θα μπορέσει να βρει κάπου ένα καλό συμβολαιο για να παίξει.

Όπως ανακοίνωσε ο μάνατζερ του νεαρού γκαρντ, ο Σλάβιτσα θα συμμετάσχει στην προετοιμασία της Φενέρμπαχτσε. Αξίζει να αναφερθεί βέβαια ότι πριν λίγο καιρό ο Σλάβιτσα είχε αποφασίσει να συμμετάσχει στην προετοιμασία της Τσεντεβίτα του Γιούρι Ζντοβτς.

Ο Σλάβιτσα αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Τσιμπόνα, ενώ από το 2015 παρακολουθείται στενά από τους σκάουτερ του ΝΒΑ. Τον τελευταίο χρόνο ωστόσο έμεινε στάσιμος, ενώ φέτος αποχώρησε στα μέσα της σεζόν από την Τσιμπόνα για οικονομικούς λόγους, παραμένοντας χωρίς ομάδα από τον Μάρτιο. Το γεγονός αυτό μάλιστα είχε ως αποτέλεσμα να αποφασίσει να αποσύρει την συμμετοχή του από το ντραφτ.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Σλάβιτσα είχε 6.7 πόντους, 3.7 ριμπάουντ και 1 ασίστ μέσο όρο με την Τσιμπόνα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ