ΤΟΥΡΚΙΑ

Στη Φενέρμπαχτσε το νούμερο 1 του Draft του 2013!

Feb 18, 2014; Philadelphia, PA, USA; Cleveland Cavaliers forward Anthony Bennett (15) celebrates with guard C.J. Miles (0) during the fourth quarter against the Philadelphia 76ers at the Wells Fargo Center. The Cavaliers defeated the Sixers 114-85. Mandatory Credit: Howard Smith-USA TODAY Sports
Feb 18, 2014; Philadelphia, PA, USA; Cleveland Cavaliers forward Anthony Bennett (15) celebrates with guard C.J. Miles (0) during the fourth quarter against the Philadelphia 76ers at the Wells Fargo Center. The Cavaliers defeated the Sixers 114-85. Mandatory Credit: Howard Smith-USA TODAY Sports HOWARD SMITH-USA TODAY SPORTS

Παίκτης της Φενέρμπαχτσε πρέπει να θεωρείται ο Άντονι Μπένετ, ο Καναδός φόργουορντ που επιλέχθηκε στο νούμερο 1 του Draft το 2013 από τους Cleveland Cavaliers.

Βόμβα! Μικρή μεν, αλλά βόμβα! Η Φενέρμπαχτσε έκανε το κόλπο - γκρόσο και συμφώνησε με τον Άντονι Μπένετ, τον παίκτη που οι Cleveland Cavaliers απέκτησαν στο νούμερο 1 του Draft το 2013. Ο Καναδός φόργουορντ που έμεινε πριν από λίγες μέρες ελεύθερος από τους Brooklyn Nets, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, με στόχο να βρει τα πατήματά του και να διεκδικήσει την επόμενη σεζόν άλλη μια ευκαιρία στο ΝΒΑ.

Ο Μπένετ θα γίνει έτσι το τρίτο νούμερο 1 που θα παίξει στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια μετά τον Μάικλ Ολοβοκάντι (πέρασε από την Κίντερ Μπολόνια στη διάρκεια του lockout το 1998) και τον Αντρέα Μπαρνιάνι που αγωνίζεται φέτος στη Μπασκόνια. Στα 23 του έχει αγωνιστεί σε 151 αγώνες του ΝΒΑ και έχει μέσο όρο καριέρας 4.4 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά 12.6 λεπτά συμμετοχής. Θεωρείται και μάλλον όχι άδικα η μεγαλύτερη "φούσκα" στην ιστορία της λίγκας.

Ο Καναφός φόργουορντ έπαιξε στους Cavaliers, τους Timberwolves, τους Raptors και τους Nets. Αν δεν τα καταφέρει και στη Φενέρμπαχτσε, τότε τα πράγματα γι' αυτόν θα είναι πολύ δύσκολα στο άθλημα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ