STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί"

Σάκοτα: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί"
INTIME SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα στάθηκε στη βελτίωση της ομάδας του, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ομολογεί πως η Κηφισιά δεν ανταποκρίθηκε αμυντικά, στις απαιτήσεις, στο ματς με την ΑΕΚ.

Η συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το 97-73 της ΑΕΚ, επί της Κηφισιάς, για την 20η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League, αφορούσε επισημάνσεις και επί γενικότερου περιεχομένου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ντράγκαν Σάκοτα είπε ότι " στον πρώτο γύρο δεν ήμασταν φαβορί, απόψε όμως όπως όλοι καταλαβαίνεται τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Οι νίκες βοηθούν στην ψυχολογία. Σήμερα βελτιωθήκαμε σε κάποιους τομείς. Φαινόταν πως το παιχνίδι κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο και στη συνέχεια κρατήσαμε ψηλά το παιχνίδι. Κάναμε 11 λάθη. Συνεχίζουμε, καλή συνέχεια στην ΑΕΝΚ. Όλοι ξέρουμε πως ξεκίνησαν εντυπωσιακά, αλλά η συνέχεια δεν ήταν η ίδια και πιστεύω πως θα πάνε καλύτερα στη συνέχεια".

Ο Νώντας Παπαντωνίου πρόσθεσε πως "προετοιμαστήκαμε όλη τη βδομάδα σωστά, ξέραμε πως εκτός έδρας η ΑΕΝΚ είναι καλύτερη. Εμείς επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Μάλιστα, ενώ έχουμε παίκτες με καλά ατομικά στατιστικά είχαμε 27 ασίστ. Πρέπει να είμαστε σοβαροί. Επόμενος στόχος είναι η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου. Θέλουμε το απόλυτο στην έδρας μας, για να καταφέρουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται".

Ντούβνιακ: "Ομάδα Ευρωλίγκας η ΑΕΚ"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, στάθηκε στο ότι "μ ετά από το πρώτο δεκάλεπτο η ΑΕΚ ξέφυγε, δεν καταφέραμε να σταθούμε στην άμυνα με τον τρόπο που θέλαμε απέναντι σε μία ομάδα που έχει εξαιρετικούς παίκτες κι αρχίζει να βρίσκει χημεία. Προερχόταν από μία μεγάλη νίκη που της έδωσε καλή ψυχολογία. Έπρεπε να παίξουμε καλά στην άμυνα, δεν τα καταφέραμε. Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου άνοιξε το παιχνίδι κι από κει και πέρα η ΑΕΚ είχε δημιουργία, καλή εκτέλεση κι εμείς απλά ακολουθούσαμε. Είχαμε αρκετά ξερμακάριστα σουτ, κάποια μπήκαν, άλλα όχι.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη διαφορετικότητα που προσφέρει στον Πρωτάθλημα πλέον. Η ομαδικότητα θα την κάνει καλή ομάδα. ΄Για εμάς έρχεται ένα σημαντικό παιχνίδι με τα Τρίκαλα, περιμένουμε και τον Νίκο Λιακόπουλο να επιστρέψει από τον τραυματισμό του και να φανούμε καλύτεροι στην άμυνα".

Ο Ούρος Ντούβνιακ εξήγησε πως "παίξαμε πολύ κακή άμυνα, ουσιαστικά παίξαμε με ομάδα Ευρωλίγκας. Η ΑΕΚ έχει σπουδαίους παίκτες. Κάναμε καλό σκάουτινγκ, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε πράξη όσα είπαμε. Έπρεπε να ήμασταν συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Κάναμε το ένα λάθος μετά από το άλλο. Δεχτήκαμε 97 πόντους κι αυτό τα λέει όλα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ