ΤΟΥΡΚΙΑ

Οι τρεις χάριτες

Οι τρεις χάριτες

Η Στέλλα Καλτσίδου, η Εβίνα Μάλτση και η Άρτεμη Σπανού εκμεταλλεύτηκαν τη συμμετοχή των ομάδων τους στο Botas Cup, περνώντας αρκετές ώρες μαζί. Απόδειξη η φωτογραφία που δημοσίευσαν σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Η διεξαγωγή του Botas Cup (για ενδέκατη διαδοχική χρονιά) έδωσε τη δυνατότητα σε τρία "δικά μας" κορίτσια να περάσουν μερικές ημέρες παρέα. Η Εβίνα Μάλτση, η Άρτεμη Σπανού και η Στέλλα Καλτσίδου αγωνίστηκαν -με τις ομάδες τους- σε ένα φιλικό τουρνουά υψηλού επιπέδου στην Τουρκία, αλλά εκτός παρκέ φρόντισαν να περάσουν αρκετές ώρες μαζί.

Είναι άλλωστε, συμπαίκτριες στην Εθνική Γυναικών τα τελευταία χρόνια, με την Άρτεμη Σπανού να αποτελεί μεν το... νέο φρούτο της "γαλανόλευκης", αλλά να έχει μπει για τα καλά στα... βαθιά, έχοντας σημαντική παρουσία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Η Εβίνα Μάλτση (της Botas), η Άρτεμη Σπανού (της Istanbul University) και η Στέλλα Καλτσίδου (της Abdulah Gul University - πρώην Kaiserispor) απαθανάτισαν μία στιγμή... αγάπης κατά τη διάρκεια του τουρνουά, το οποίο -για την ιστορία- βρήκε νικήτρια τη δεύτερη.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ