ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ράκοβιτς "σκότωσε" τη Γαλατάσαραϊ

Ο Ράκοβιτς "σκότωσε" τη Γαλατάσαραϊ

Με το ρόστερ να περιλαμβάνει μόλις δέκα παίκτες, η Γαλατάσαραϊ ηττήθηκε εκτός έδρας από την Τουρκ Τέλεκομ (85-77). Στους 29 πόντους σταμάτησε ο Ράκοβιτς. Επίσημο "αντίο" σε Αλντεμίρ.

Το εμπόδιο της Τουρκ Τέλεκομ αποδείχθηκε αρκετά υψηλό για τη Γαλατάσαραϊ. Τουλάχιστον αυτό δείχνει το γεγονός πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ηττήθηκε εκτός έδρας (85-77), με αποτέλεσμα να ρίξει το ρεκόρ της στο 5-3. Αν υπάρχει τρόπος να... δικαιολογήσουμε το αρνητικό αποτέλεσμα, αυτός είναι η έλλειψη σέντερ.

Από τη μία, η απουσία των Ίαν Βουγιούκα (σ.σ.: δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα) και Φουρκάν Αλντεμίρ (σ.σ.: επίκειται επίσημη ενημέρωση από τη διοίκηση της Γαλατά), από την άλλη ο Μίλοβαν Ράκοβιτς. Ο πρώην παίκτης της Σιένα έκανε ό,τι ήθελε κοντά στο καλάθι, τελειώνοντας το παιχνίδι με 29 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Μαζί με τον Τζόσουα Κάρτερ (17 πόντοι) ήταν άλλωστε αυτοί που "πλήγωσαν" όσο κανείς άλλος την άμυνα της Γαλατάσαραϊ, σε ένα παιχνίδι όπου ξεχώρισαν οι Σινάν Γκιουλέρ (17π.), Κερέμ Γκονλούμ (14π.-7ριμπ.) και Ζόραν Ερτσέγκ (12π.-7ριμπ.).

Συμφώνησαν στο "διαζύγιο"

Πέραν του αγώνα, ένα ζήτημα που "έκαιγε" τη Γαλατάσαραϊ ήταν αυτό του Φουρκάν Αλντεμίρ. Η διοίκηση των Τούρκων είχε ενημερώσει πως εντός της ημέρας (1/12) θα ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι με τον νεαρό σέντερ. Όπως και έγινε. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βάλουν τέλος στη συνεργασία τους, με τον Αλντεμίρ να χαρίζει τα χρωστούμενα στη Γαλατάσαραϊ.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ