ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο άσος του Ζόριτς

Ο άσος του Ζόριτς

Η Μάλαγα θέλει 1.000.000 ευρώ για να αφήσει τον Λούκα Ζόριτς να πάει στη Φενέρμπαχτσε που δεν δίνει πάνω από 750.000 ευρώ για το μπάι άουτ. Ο παίκτης πρόσθεσε άλλα 100.000 ευρώ από την τσέπη του, χαϊρι δεν είδε και έριξε το τελευταίο του χαρτί.

Έκαναν μια τηλεδιάσκεψη, άκρη όμως, δεν βρήκαν και όπως φαίνεται το σίριαλ με τον Λούκα Ζόριτς και το αν θα πάει στη Φενέρμπαχτσε ή θα μείνει στη Μάλαγα, θα συνεχιστεί και τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Όπως έγραψε η La Opinion de Malaga, ο παίκτης αρνήθηκε να βάλει από την τσέπη του περισσότερα από 100.000 ευρώ για να καλυφθεί το ποσό του μπάι άουτ (είναι 1.5 εκάτ. ευρώ, αλλά οι Ισπανοί… συμβιβάζονται και με 1.000.0000 ευρώ), με τους Τούρκους να έχουν φτάσει στα 750.000 ευρώ και αρνούνται πεισματικά να προσθέσουν έστω ένα ακόμα σεντ.

Τι δίνουν στον Κροάτη; Περί τα 2 εκάτ. ευρώ (καθαρά) για δυο σεζόν, με το συμβόλαιο να έχει και option για τρίτο χρόνο συνεργασίας.

Η Ουνικάχα σέβεται τον καημό του Ζόριτς να συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς (με τον οποίον έχει μιλήσει), για τον οποίον έχει ενημερώσει σχετικά και τον Χοάν Πλάθα, αλλά δεν δέχεται να λύσει το συμβόλαιο του για ποσό μικρότερο του ενός εκατομμυρίου.

Τα 150.000 ευρώ που υπολείπονται για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις της Μάλαγα δεν έχουν ακόμα βρεθεί, με τον Κροάτη σέντερ να δηλώνει πως «πρόθεση μου είναι να τιμήσω τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου μου με την Ουνικάχα και να πάω του χρόνου ως ελεύθερος στη Φενέρμπαχτσε ή σε όποια άλλη ομάδα με θέλει».

Και ναι, με αυτόν τον τρόπο εκβιάζει τους Ισπανούς να αποχωρήσουν –διότι φέτος έχουν την ευκαιρία να «βγάλουν» κάτι από εκείνον, τον οποίον θα χάσουν ούτως ή άλλως του χρόνου.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ