ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Περάσοβιτς θέλει μαζί του στην Εφές τον Χάνγκα

Βέλιμιρ Περάσοβιτς και Άνταμ Χάνγκα είχαν εξαιρετική συνεργασία στην Λαμποράλ και ο Κροάτης προπονητής τον θέλει μαζί του στην Αναντολού Εφές, στην οποία και θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Κροάτης προπονητής, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ύστερα από μία πετυχημένη σεζόν στην Λαμποράλ Κούτσα, την οποία και οδήγησε στο Final Four του Βερολίνου, αφήνει την Βιτόρια, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς, ουσιαστικά, θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος αποχώρησε από την ομάδα μεσούσης της σεζόν. Ο Κροάτης κόουτς, έχει ήδη ξεκινήσει την ενίσχυση της Εφές ενόψει της νέας σεζόν και σύμφωνα με τους Τούρκους, θέλει να φέρει μαζί του στην Κωνσταντινούπολη τον Άνταμ Χάνγκα.

Πρόκειται για τον 27χρονο Ούγγρο σούτινγκ-γκαρντ, με τον οποίο είχε εξαιρετική συνεργασία φέτος στην Λαμποράλ Κούτσα. 'Ηταν από τους πρωταγωνιστές της καταπληκτικής πορείας της Λαμποράλ Κούτσα και στην φετινή Euroleague είχε μέσο όρο 8.2 πόντους και 5.1 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ