ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο Ίβκοβιτς "συνέτριψε" τον Ομπράντοβιτς

Η Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς συνέτριψε την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (85-67), για την 13η αγωνιστική στην τουρκική λίγκα, ούσα ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η "κόντρα" των Ντούσαν Ίβκοβιτς και Ζέλικο Ομπράντοβιτς συνεχίστηκε και στην Τουρκία . Εκεί η Αναντολού Εφές υποδέχτηκε τη Φενέρμπαχτσε και αποδείχθηκε... αφιλόξενη. Ο λόγος; Συνέτριψε την πρωταθλήτρια Τουρκίας με 85-67, έχοντας το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εξαιρετικά, με προβάδισμα 16-0 στο πρώτο πεντάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την κατάσταση, μειώνοντας σε 52-46 στο 27' όμως οι παίκτες του "Ντούντα" είχαν τον έλεγχο και πήραν, εν τέλει, τη νίκη.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Στράτος Περπέρογλου. Ο Έλληνας φόργουορντ ήταν εξαιρετικός, πετυχαίνοντας 17 πόντους (3/7 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 5/6 βολές), ενώ μάζεψε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ σε 30 αγωνιστικά λεπτά. Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των Τζάνινγκ (12 πόντοι) και Οσμάν (14 πόντοι). Από πλευράς Φενέρμπαχτσε, το μεγάλο παιχνίδι του Νέμανια Μπιέλιτσα (16 πόντοι-16 ριμπάουντ), αλλά και η εξαιρετική εμφάνιση του Γιαν Βέσελι (20 πόντοι) δεν άλλαξαν τα δεδομένα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ