ΤΟΥΡΚΙΑ

Ντιντσέρ: "Ο Μπατίστ θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε"

Ντιντσέρ: "Ο Μπατίστ θα μείνει στη Φενέρμπαχτσε"
INTIME SPORTS

Κατηγορηματικός πως ο Μάικλ Μπατίστ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο τζένεραλ μάνατζερ του συλλόγου, Κεμάλ Ντιντσέρ.

Σενάρια των τελευταίων ημερών ήθελαν τον Μάικλ Μπατίστ να αποχωρεί από τη Φενέρμπαχτσε λίγους μόλις μήνες μετά την μεταγραφή του στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης, βάζοντας έτσι στο παιχνίδι της απόκτησής του και τον Παναθηναϊκό, όμως άνθρωποι της Φενέρ φρόντισαν να... απενεργοποιήσουν τον συναγερμό.

"Ο Μάικ Μπατίστ θα μείνει μαζί μας αυτή τη σεζόν. Πιστεύουμε πολύ σε αυτόν. Είναι σπουδαίος και έμπειρος παίκτης και ένα θεμελιώδες κομμάτι του ρόστερ μας", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ντιντσέρ στην ιστοσελίδα " Sportando.net ", για να προσθέσει:

"Ο Σιμόνε Πιανιτζάνι και το προπονητικό επιτελείο θέλουν να παραμείνει μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύουν ακράδαντα ότι ο Μπατίστ με την εμπειρία του θα είναι ο παίκτης κλειδί για το Τop 16 της Ευρωλίγκας.

Ο Πιανιτζάνι λατρεύει τη συμπεριφορά του, τις ικανότητές του. Απορρίψαμε όλες τις προσφορές για τον Μάικ Μπατίστ και δεν σκεφτήκαμε ποτέ να χωρίσουν οι δρόμοι μας".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ