ΤΟΥΡΚΙΑ

Νταρουσάφακα καλεί ΜακΚόλουμ

GALATASARAY ODEABANK'IN YILDIZ OYUNCUSU ERRCK MCCOLLUM VE UNON OLMPJA OYUNCUSU ZACH WRGHT, EUROCUP'TA 4. HAFTANIN EN DEERL OYUNCUSU (MVP) OLDU. (HA/STANBUL-HA)
GALATASARAY ODEABANK'IN YILDIZ OYUNCUSU ERRCK MCCOLLUM VE UNON OLMPJA OYUNCUSU ZACH WRGHT, EUROCUP'TA 4. HAFTANIN EN DEERL OYUNCUSU (MVP) OLDU. (HA/STANBUL-HA) IHA

Στην απόκτηση του Έρικ ΜακΚόλουμ προσδοκά η Νταρουσάφακα, σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Την ίδια ώρα, η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ έχασε για τον επόμενο μήνα τον Σκότι Ουίλμπεκιν.

Η Νταρουσάφακα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση τον τελευταίο μήνα, κάτι που πιστοποιείται από την αστάθεια που παρουσιάζει στην EuroLeague, αλλά κα ιτην εν γένει αδυναμία της να "καθαρίσει" τα παιχνίδια του τουρκικού πρωταθλήματος, με την Τόφας να υποχρεώνει το σύνολο του Ντέιβιντ Μπλατ σε βαριά εκτός έδρας ήττα (83-66).

Δεδομένων όλων αυτών, αλλά και του τραυματισμού του Σκότι Ουίλμπεκιν, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου ένα μήνα, οι "πράσινοι" έχουν ενημερώσει τον Έρικ ΜακΚόλουμ για το ενδιαφέρον τους. Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον οι τουρκικές ιστοσελίδες, που κάνουν λόγο για προσφορά ενάμιση έτους. Τα οικονομικά δεδομένα της πρότασης δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά μοιάει δεδομένο πως η Νταρουσάφακα θα τον... κυνηγήσει όσο περισσότερο γίνεται, ειδικά από τη στιγμή που ο παίκτης θα μείνει ελεύθερος τον Φεβρουάριο.

Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Απόλλωνα Πατρών και του Πανιωνίου αποχώρησε το καλοκαίρι από τη Γαλατάσαραϊ με προορισμό την Κίνα, εκεί όπου θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του μέσα στον επόμενο μήνα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ