ΤΟΥΡΚΙΑ

Νίκες για Φενέρ και Εφές

Νίκες για Φενέρ και Εφές

Με νίκες συνέχισαν την πορεία τους στο τούρκικο πρωτάθλημα η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και η Εφές Πίλσεν, που έκαμψαν την αντίσταση της Εσκισεχίρ (86-76) και της Κόνιασπορ (90-73) αντίστοιχα.

Η ομάδα του Ομπράντοβιτς είχε για πρώτους σκόρερ τους Μπογκντάνοβιτς και Βεσελι με 19 ποντους, ενώ 18 πρόσθεσε ο Μαχμούτογλου. Ο Νίκος Ζησης έμεινε στους 5 πόντους (ειχε και 2 ασίστ) σε 15 λεπτά συμμετοχής. Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Χάρις με 25 πόντους.

Η Εφες από την άλλη επιβλήθηκε έχοντας πέντε παίκτες με διψήφιο νούμερο πόντων (Σάριτς 15, Κρστιτς 14, Οσμάν 13 και Μπιέλιτσα 12, Μπατούκ 10). Ο Στράτος Περπέρογλου στο μεταξύ έμεινε στους 4 πόντους σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Την έκπληξη της αγωνιστικής σημείωσε η Νταρουσάφακα που πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καρσίγιακα με 80-79.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια η Τουρκ Τέλεκομ επικράτησε με 90-82 της Ουσάκ, η Γκαζιαντέπ των Γιούρι Ζντοβτς και Στέφανου Δέδα πέρασε εύκολο απόγευμα (80-72) απέναντι στην Άνκαρα, ενώ η Τράνζοσπορ νίκησε με 92-88 την Μπουγιούκσεχιρ.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τα παιχνίδια Μπεσίκτας-Μπαντίβ την Κυριακή του Πάσχα και με την αναμέτρηση της Τόφας του Ηλία Ζούρου απέναντι στη Γαλατάσαραϊ την Δευτέρα του Πάσχα.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ