ΤΟΥΡΚΙΑ

ΜακΚάλεμπ: "Παράδειγμα ο Ολυμπιακός"

ΜακΚάλεμπ: "Παράδειγμα ο Ολυμπιακός"

Ο Μπο ΜακΚάλεμπ μίλησε για την νέα προσπάθεια που κάνει η Φενέρμπαχτσε και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό που έφτασε μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, χωρίς να έχει πίεση και με νεανικό σύνολο

Για το παράδειγμα του Ολυμπιακού που έφτασε μέχρι την κατάκτηση της Ευρωλίγκας επειδή δεν είχε πίεση, μίλησε ο Μπο ΜακΚάλεμπ, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα ομάδα της Φενέρμπαχτσε.

Νέος προπονητής (Πιανιτζάνι), νέοι παίκτες (άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ της) και ένας κόσμος να διψάει για επιτυχίες συνθέτουν το φετινό σκηνικό στην Φενέρμπαχτσε.

Και ο ΜακΚάλεμπ ξέρει ότι για να πετύχει η ομάδα, χρειάζεται πολλή δουλειά, κατάλληλη χημεία και υπομονή...

"Επειδή έχουμε καλούς παίκτες δεν σημαίνει ότι θα είμαστε και πρωταθλητές. Το σημαντικό είναι ότι δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο, βρίσκοντας την κατάλληλη χημεία. Οταν το καταφέρουμε αυτό, δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα μπορεί να μας εμποδίσει να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά", σχολίασε ο Μπο ΜακΚάλεμπ και συμπλήρωσε:

"Στην Ευρωλίγκα έχουν γίνει αρκετές εκπλήξεις. Οταν παίζεις πιο... χαλαρά μπορείς να πετύχεις κάτι πιο εύκολα. Οταν δηλαδή δεν υπάρχουν τα μεγάλα ονόματα και πολλές απαιτήσεις. Είναι αρκετές οι φορές που παίζεις πιο καλά όταν δεν υπάρχει πίεση. Το είδαμε πέρσι με τον Ολυμπιακό που ήταν μια νεανική ομάδα και κατέκτησε στο τέλος της σεζόν το τρόπαιο".

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ