ΤΟΥΡΚΙΑ

Λάσμε και ΜακΚόλουμ συνεχίζουν στη Γαλατάσαραϊ

Λάσμε και ΜακΚόλουμ συνεχίζουν στη Γαλατάσαραϊ

Οι Στεφάν Λάσμε και Έρικ ΜακΚόλουμ ήρθαν σε συμφωνία με τη Γαλατάταραϊ για επέκταση του συμβολαίου τους για έναν ακόμη χρόνο, ακολουθώντας την τουρκική ομάδα στην Euroleague.

Υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν θα αγωνίζονται για έναν ακόμη χρόνο οι Στεφάν Λάσμε και Έρικ ΜακΚόλουμ, όπως έγινε γνωστό στη γειτονική χώρα. Οι δύο σούπερ σταρ της "τσιμ μπομ" έμειναν ελεύθεροι πριν από δύο ημέρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είπαν "αντίο". Κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με τη διοίκηση της τουρκικής ομάδας για να συζητήσουν από μηδενική βάση, φτάνοντας εν τέλει σε συμφωνία για παραμονή τους στην Κωνσταντινούπολη.

Οι πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν μάλιστα πως στους δύο παίκτες προσφέρθηκαν οι ίδιες -περίπου- απολαβές με φέτος, κάτι που δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα, στο να πουν το "ναι". Το κάθε άλλο, "έκλεισαν τα αυτιά τους" στα... σενάρια που ήθελαν κορυφαίες ομάδες της Euroleague να ενδιαφέρονται για εκείνους, απάντησαν θετικά στην πρόταση που τους κατατέθηκε κι έτσι, θα συνεχίσουν να αγωνίζονται υπό τις οδηγίες του Εργκίν Αταμάν.

Όσο για τον Τσακ Ντέιβις; Η ίδια πηγή αναφέρει πως ο 32χρονος φόργουορντ αποφάσισε να αποχωρήσει με προορισμό τις ΗΠΑ, ολοκληρώνοντας πρόωρα την επαγγελματική του καριέρα. Τέλος, ο Μπλέικ Σιλμπ απάντησε αρνητικά στην πρόταση πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ